keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Jade 5kk & hoplop

Siinähän ne asiat lyhyesti tulikin :D
Jadelle tuli 5 kuukautta jo mittariin ja mitat oli 7475g & 69,9cm.
Veikkasin itse 7,5kg ja 70cm, lähelle menikin!
Mikon kanssa tykätään laittaa pieniä "vetoja" lasten mitoista neuvolan lähestyessä. Panoksena on jokseenkin tylsät astianpesukoneen täyttö/tyhjennys, pyykit, tms.. mikä olis pakko tehdä joka tapauksessa jommankumman.

Käytiin päiväunien jälkeen katsastamassa tuo uus hoplop. Tykkäsin ehkä enemmän nykyisestä kun entisestä :) Ja Jimikin tais viihtyä paremmin tästä uudemmasta paikasta. Siellä se meni tukka lepattaen ettei perässä meinannu pysyä. Pariin otteeseen Jimi "hukkukin" sinne, kiipeili sellasta vauhtia. Eihän siitä mitenkään oikeasti katoamaan pääse, leikkitila kun on ikäänkuin yhdessä nurkassa josta ei pääse omien silmäparien ohi pois juoksemaan ja poistumaan koko paikasta. Oli kiva nähdä se suuri ilo Jimin kasvoilla, harvoin kun tollasissa käydään. Vähän mietittiin kyllä, jos ottais tavoitteeks kerran kuukaudessa käydä, oli sen verran suurta iloa Jimille.
1 kommentti:

  1. Me käytiin kans lauantaina hoplopissa ja voi sitä riemun määrää! :) Valtteri tais tykätä kaikista eniten mennä kolmipyöräsillä, koska niiden tykönä me melkein kokoajan oltiin! :D Välillä vaan kauhistutti kun ne isommat lapset kaahas tuhatta ja sataa niillä pyörillä ja Valtteri mateli edessä, mutta hyvin ne osas varoo. :) Tuli unikin hyvin heti autoon päästyä, kun 3 tuntia me siellä riehuttiin ja syötiin vielä isot jätskiannokset päälle. :) Me ollaan kans ajateltu ottaa tavaks, että jos kävis ainakin kerran kuukaudessa hoplopissa. :)

    VastaaPoista