torstai 17. helmikuuta 2011
Kylppäriin saapui delfiinit! Toi vessa on niiin ruma kun vaan voi olla, koitan tehdä siitä hiukan viihtyisämpää. Ehkä oon vähän onnistunutkin siinä, delfiinit <3


Lapsille molemmille omat valokuva albumit. Tilaan paljon digikuvia valokuviks ja tästä saa kivat vauvamuistot lapsille kun hiukan kasvavat.

Vaatetusta
Ärsyttää kun kirppiksillä on joka toinen pöytä täynnä vaaleenpunaista ja tyttöjen vaatteita. Pojille löytyy paljon huonommin, eikä koskaan sitä kokoa mitä on etsimässä. Jaden vaatekaappi alkaa olee täynnä jo muutamaa seuraavaakin kokoa, Jimille täytyy alkaa taas netistä selailee vaatteita. No, ei sekään mua haittaa :-)
(ensimmäisessä kuvassa oleva vaaleenpunainen kauluspaita on kyllä Jimille... :D)

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä totta, että pojille ei kyllä löydy kirppareilta juurikaan yhtään mitään :/ Vauvakokojan on ihan hyvin, mutta sitten 86cm --> on ihan turha toivoa, että mitään löytyisi. Ainakin täällä on sellainen tilanne, ja jos jotain löytyykin, ne revitään kyllä käsistä samoin tein!

    Ite kun oon vienny muutaman kerran meidän poikien vaatteita kirpparille, niin hyvä kun olen ehtinyt edes aloittaa levittää niitä vaatteita siihen pöytään, niin siihen on tullu jo 3-4 mammaa ihmettelemään. Pojan vaatteet menee kyllä kuin kuumille kiville.

    Tytöille on sitten valikoimaa pilvin pimein, sama juttu on vähän uusien vaatteiden kanssa, mitä kaupoissa on myytävänä.

    VastaaPoista
  2. Saman ilmiön olen minäkin huomannut, vaikka meillä siis pieni tyttönen kotona. Ystäväni kanssa (hänellä pieni poika) kirppiksellä käydessä kyllä minun ostoskorini täyttyy ensimmäisenä..

    VastaaPoista