lauantai 26. helmikuuta 2011

Uudet vaunut.

Juuu, taaas menin ostaa uudet vaunut. Vanhat myin, koska oli pelkät vaunut eikä niitä rattaiksi saanut. Alkoi tyttö käymään liian isoksi niihin. Ostin sitten yhdistelmät, jotka onkin sitten kivat :) Tulin siihen tulokseen vaan että jos ne jättäis Jimille rattaiksi, Jadelle uusien etsintä. Etsintä tuotti tulosta ja löysin kun löysinkin kivat, silmää miellyttävät vaunut. Olipa vielä samaa merkkiä kun nää Jimin, Hartanit. Kankaita aloin repii pesuun ja yllätys yllätys, kuomun alta sit löytyikin hometta. No eipä siinä, myyjälle laitoin säpöö asiasta ja olivat vilpittömästi pahoillaan, eikä olleet tiennyt homeesta. Kauppa peruttiin, mutta myyjä ei halunnut rattaita enää takas. Ei haittaa! Siitä otankin sitten uuden projektin itselleni!
Eilen illalla ratkoin sen kuomun ja oli se kyllä aika pahasti homehtunut sisältä. Päällepäin kankaassa näkyi vain muutamia hailakoita pilkkuja, mutta onneks avasin sen niin karu totuus paljastui. Kyllähän niistä nyt kaavoiksi on, uudet kankaat kun verhoilen. Maanantaina pääsee käymään eurokankaassa ja sit pitäis aloittaa! En malttais odottaa. Kesään mennessä jos sais tehtyä ton niin olis kiva. Aika on aika rajallista lasten kanssa ommella, ja ei joka päivä jaksa hikihatussa saman projektin äärellä ahertaa.. Joten kesäksi siis!
Uusien vaunujen hankinta se on vielä taas edessä, Jimin vanhat rattaat kun on jo myynnissä ja huutojakin on tullut niin ei voi poiskaan vetää. Ei siinä, onhan se kiva etsiskellä ja haeskella :)


Ei tosiaan ton enempää jälkiä ollut ulkokankaissa. Ja nuokin pilkut oli kuomussa sellaisen läpän alla, jonne ei joka päivä katsotuks tuliskaan. Sisältä tilanne oli toinen.. Ehkä sen kuvaan jos muistaa, on tuolla parvekkeella tällä hetkellä.


Jimille jää noi toiset, on vähän poikamaisemman näköiset. Jos sit tytölle tekis tyttömäisempää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti