maanantai 28. helmikuuta 2011

Saapukaa jo!

Aiemmin puhuin että koitan saada rattaat kuosiin kesäks, pyh. Olisin jo valmis ompelemaan mutta vielä puuttuu kankaat! Tilasin viikonloppuna netistä kankaat ja tarvikkeita, enkä jaksais odottaa että ne saapuis. Tällä viikolla luultavamminkin tulee jotain, ja jotain saa odottaa ens viikkoon. Sormet syyhyäis jo tekemistä ja pää täynnä ideoita! No, lievitin hiukan mun inspiksiä ja leikkasin Jadelle bodyn kappaleet. Ompelee en enää kehdannu ku lapset meni jo klo 20 (!!) unille. Oltiin tänää päivä shoppailee Ikeassa ja eurokankaassa <3. Olikin sit väsyneemmät pennut ja aikaisemmin kävivät yöunille.

Suunnitelmana olisi, että rattaiden pääväri on punainen ripaus beigeä. Kuomu tulee 'yläosa' punaiseksi, ja takaosa beigellä. Ratasosa tulee Marimekon punaisella iso unikko kankaalla. Samoin turvakaari. Kuomun sisäkankaaksi ostin eurokankaasta tänään valko-beige raidallista kangasta. Aurinkolipan meinasin kans unikko kuosiks, mutta mietittyäni hetken päätinkin ehkä jättää koko lippasysteemin pois..
Tilasinpa ebaysta äsken mini hand sewing machine! En ollu ennen tollasesta kuullutkaan, mutta varmasti tarpeeseen tulee! Kuomu pitää luultavammin kuitenkin käsin ommella kiinni, ja toi jos mikä on auttava laite siihen. Vois muutoin olla sormet hellinä tollasen ompeluksen jälkeen. Toivottavasti vaan kone toimii miten pitääkin :p
Paketteja kovasti siis odotellen, millään malttais vaan! Kaikki onkin muuten kankaita vaille valmista.


Kerettiin meillä sairastelemaankin taas vaihteeks hiukan. Lapset molemmat vieläkin ihan räkäsiä, Jimillä oli loppuviikosta kuumettakin. Kamala yskä vaivaa kaikkia, inhottavinta kun se on pahimmillaan yöaikaan ja talo vaan raikaa kun yskitään vuorotellen.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hyvältä noi ratassuunnitelmat! Odotan innolla jatkoa :)

    VastaaPoista