maanantai 7. helmikuuta 2011

Hip Hei!

Jos sit vähän tännekkin jotain!
Sain äsken tapeltua profiilini pois tuolta kohutulta Badoo-sivustolta. En treffi seuraa nyt tarvitse, joten hyvin mielin sen poistin. Jospa tuo facebook onnistuisi olee onkimatta enää tietoja. Sielläkin oli kilometrin pituinen sovellus-lista joka otti aikansa poistaa yksitellen kaikki. Huh huh.
Lauantaina oli Isossa omenassa lasten päivä. Ei siellä ollu kyllä niin mitään! Kasvomaalausta ja maissiaskartelua, jes. Eipä meidän melkein 2v niistä niin innostunut. Lapset käyttäyty nätisti kuitenkin, mikä on toisinaan aika ihme, joten otettiin tilaisuudesta kaikki irti ja kierrettiin vaatekaupat taas, ISO JES! Olin ne perjantaina jo läpi käyny, joten ei oikeen mitään uutta lauantaina tarjonnut, mutta on ne silti kiva kierrellä.
Jotain kuitenkin mukaankin tarttui;
Jadelle 80cm toppahaalari, 9€ !

                                      Jadelle kolmet legginssit kokoa 86cm. Pinkit on farkkulegginssit. Yhteensä 11€!Yritin ja yritin etsiä Jimillekkin jotain, ettei ihan kylmäks jäis, mutta ei löytynyt niin mitään! H&M:stä oon aiemmin löytäny aina lapsille jotain, mut ei tällä kertaa. Jää aina niin harmittaa jos toiselle ostaa jotain, ja toinen jää ilman.. Vaikka eihän Jimikään nyt vielä sitä ymmärrä, mutta oma omatunto ymmärtää.
Kenkiä kevääksi ja kesäksi koitin molemmille metsästää, mutta ei ainakaan tällä reissulla mukaan tarttunu. Ens kerralla sit silmä käteen ja kenkien metsästykseen!

                                                          Evästauko.


2 kommenttia:

  1. Vau, ihania vaatteita oot ostellut :) Ps. oot hassu, ei ne lapset osaa vielä tän ikäsenä ajatella, että mikset ostanu mulle mitään! hih :D

    VastaaPoista
  2. Ääk! Unelmien haalari jollaista oon etsiny noin ikuisuuden!!! Jos siulla sattuu olemaan tallessa vielä tuo ihanuus, ja tahtoisit myydä sen, laita miulle sähköpostia: janniinahamalainen@gmail.com :)

    VastaaPoista