sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Vapaa päivä.

Kuinka hyvältä otsikko kuulostaakaan!
Ja senpä minä vietinkin eilen. Aamu 8.30 lähdettiin siskon kanssa kaupoille ja kotiuduttiin klo 20. Isi oli koko päivän lasten kanssa kotona, minä kiertelin kaikki mahdolliset ja mahdottomat kaupat ja kirpparit läpi. Paljon tuli tavaraa ostettuakin, niistä postausta myöhemmin kun käy pesun kautta.
Kun lapset meni nukkumaan, lähdettiin siskon kanssa vielä kattomaan tuo uudistunu yökerho. Viime kerrasta onkin aikaa 1,5 vuotta.
     >> [Seuraava teksti käsittelee paskaa laajalti, herkimmät ihmiset: kannattaa skippaa] <<
 Ilta oli järkytys. Tai ei ilta niinkään, mutta ne ihmiset ja käytöstavat. Mun päähäni ei mahdu, miten aikuiset ihmiset käyttäytyy sillein. Siis ette voi uskoa, se paikka kuhisi P-A-S-K-A-A. Ihmispaskaa. 
Vessaan mentyäni (joka oli muuten unisex) katsoin vapaita koppeja siihen malliin, mikä on siistein ja missä on paperia. En voi sietää yleisiä vessoja, ja se on ihan kamalaa käydä likaisessa paikassa vessassa. 
Järkytys oli suuri, vessassa haisi paska niin voimakkaana että oksennus meinasi lentää jo ennenkun ovenkaan avasi. Yksi kopeista oli kirjaimellisesti täynnä paskaa. Seinät, pönttö, lattiat... Mitä ihmettä ??? Miten ihmeessä _aikuinen_ ihminen tekee noin? En ymmärrä oliko siinä sitten paskottu seinille, vai lääsitty sitä paskaa seinille mutta kuitenkin.. Lavuaarit oli oksennusten peitossa - haju oli siis eriiiittäin hyvä!
Kävellessä takaisin seurueemme pöytään, piti oikaista tanssilattian reunalta. Kävelin reunaa pitkin ja tuli taas voimakas paskan haju nenää, siis mitä ihmettä, lattialla oli vessapaperia ja paskaa. Siis joku oli kantanut kunnon kasan paskaa vessapaperissa tanssilattialle. Mitä ?? Tässäkin herää kysymys 'miten?'. Oliko joku paskonut kädellensä, jotta sai sen tuotua mukavasti ihmisten ilmoille näytille, vai oliko teko ongittu pöntöstä jotta sen voi tuoda ihmisten ilmoille? Huh huh, ja paikassa olleiden ihmisten pitäis olla aikuisia. 
En ymmärrä ollenkaan tällästä sikamaista käytöstä. Alkaa ihan raivostuttaa taas pelkkä ajatus eilisestä.

No, eipä tarvi taas vuoteen lähteä minnekkään :)

Olkkari on saanut uutta ilmettä myös, eilisten ikea hankintojen ansiosta :) Siitä myös lisää seuraavassa postauksessa. On nyt niin täynnä pestyjä pyykkejä telineissä jotka odottaa viikkausta, pitääpi se hoitaa alta pois ennen kun kuvia kehtaa ottaa.
Seuraavassa julkaisussa siis luvassa eilisiä shoppaus saaliita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti