sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Iso tyttö

On se meidän vauva ylihuomenna jo 5kk. Aika siirtyä omaan sänkyyn siis. Aiemmin pinnis on ollut lastenhuoneessa pedattuna vain näön vuoksi, nyt se siirtyi tänne meidän tilaihme makkariin ja oli aika ottaa sänky käyttöön. Yöimetyksen lopetin viikko sitten, jotta isä pystyy osallistumaan tytön yöhoitamiseen kanssani, Jade kun heräilee tunnin välein. Tosin nyt kun on saanu öisin pulloa, on tyttö nukkunut uniennätyksensä kolme tuntia putkeen! Liekö sattumaa, vai juuri syystä kun tietää että tissiä ei öisin heru. Tämä toimii meillä hyvin, joten en jaksa itseäni siitä soimata ettei se ajateltu kuuden kuukauden täysimetys toteen käynytkään.

Ainakin tyttö viihtyi sängyssänsä :) Tosin epäkohta löytyy! Jalka pinnojen välissä. Ennen tytön syntymää olin ostanut kirpparilta ikean valkoisen reunasuojuksen. Jostain kumman syystä se ei asettunut sänkyyn hyvin, narut oli missä sattui, ei osunu edes pinnan kohdalle ja kun tässä hensvik-mallissa on yksi umpipääty, ei suojus näyttänyt hyvältä kun sitä ei saanut päätyyn kiinnitettyä. Kaivoimpa siis kangaskaappiani, löytyi sieltä ylijäänyttä kangasta josta tein lastenhuoneeseen verhokapan. Ja on meillä yksi vaaleenpunainen vanha lakana.. Tuumasta toimeen.Hieman haastetta tuo päiväsaikaan ompeleminen kaksi naperoa, mutta tuo minun ompelukoneeni ei ole mikään hiljaisemmista päästä olevia joten en yölläkään uskalla konetta käynnistää. Tulihan siitä jotain kuitenkin aikaseksi.

Leikkasin reunasuojuksen surutta kolmeen sopivaan pätkään ja päällystin palat. Toinen pitkän sivun suojus kuvasta vielä puuttui, keskeneräisenä odotteli paikalleen pääsyä.
Eihän tuo miltään ammattilaisen tekemältä näytä, sitä kun se ei nimenomaan olekkaan. Asiansa kuitenkin ajaa ja mikä tärkeintä, sopii täydellisesti pinnasänkyyn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti