lauantai 15. tammikuuta 2011

Uudet rattaat tulossa!

Uudet ja uudet, huuto.netistä voitin tänään :p
Miten voikaan olla pienet ilot, lastenrattaat. Oon pyöriny ja hyöriny viime aikoina paljon netissä etsien rattaita, miettiny mikä olisi hinta/laatu suhteeltaan paras, ja kivan näköisetkin sais olla :p
Mitään uusia emmaljungan 1000e vaunuja mulla ei oo tästä näin varaa ostaa, ja oon sen verran pihi etten niin paljoa laittaiskaan edes vaunuhin/rattaisiin. Vaikka onhan niissä se jälleenmyynti arvo, mutta mä en osta vaunuja sen vuoksi että voisin myydä ne tulevaisuudessa eteenpäin.
Syy miksi uudet rattaat tarvitsen, on kun meillä on tällä hetkellä Jadella käytössä vaunut jotka ei ole yhdistelmät. Likka kasvaa niin kovaa vauhtia että ottaa jalat kiinni jo kopan reunaan ja ahistava toisella on olla.
Haikein mielin luovun noista nykyisistä, ne on ollu käytössä paremmat kun ihanat! Tilaa ei vaan oo säilyttääkkään, kun ei lisää lapsia oo ihan heti tulossa
Nykyiset menopelit, suoraan 80-luvulta!

Nyt siis tulossa yhdistelmävaunut. joita käytämme kyllä rattaina ellei likka mahdu sinne koppaan köllöttelee :p
On toisetkin yhdistelmät kyllä 'vahdinnassa' huuto.netissä, ellei hinta nouse tajuttoman korkeaksi, ostan nekin pois :p Jolloin tyttö pääsee näihin 'ehkä' vaunuihin, ja poika varmasti tuleviin rattaisiin. Tekis mieli Jiminkin rattaat vaihtaa uusiin.. Ja meillä on tuplien lisäks molemmille omat rattaat, koska jos lähdetään kaikki liikkeelle ni kuljetaan mieluummin kaksin rattain. Kaupassa käydessä on kaksin verroin tilaa kauppakasseille. Autoa kun emme omista.
 Tulevat menopelit!

                                                                                                                                     Näissä rattaissa tykkään siitä, kun on heittoaisa. Jimi tykkää enemmän katsella ympärilleen, Jaden haluan taas istuvan naama itseeni päin.
Olisimme heti huomenna jo hakeneet kyseiset kotiin, mutta ei myyjä ole paikalla joten menee ensi viikkoon :/
Miten voikaan olla näin innostunut uusista rattaista ;D

1 kommentti:

  1. Siis kuinka mageet noi teijän suoraan 80luvulta vaunut on! :-D Mä oisin itte halunnu Väpälle tollaset vanhat vaunut, mut silloin ei oikee löytyny mistää..

    Todella suloisia lapsia sulla! :3

    VastaaPoista