torstai 27. tammikuuta 2011

Otsikko.

Lunta, lunta ja lisää lunta.
Tänä vuonna tuo liiallinen lumi työllistää taas enemmän ihmisiä, se varmaan palkassa näkyy mutta entä teillä? Ei ainakaan täällä. Tuplilla on järkyttävää lähteä liikenteeseen, painaa kun synti lykkiä niitä tuolla hangessa. Tänään pysymme siis kotona, eilen tuli tehtyä kunnon hikitreeniä ulkoillessa. Lähdettiin aamusta käymään meidän äitillä. Reissu meni hyvin (Jade nukkui suurimman osan matkasta !!) ja Jimikin jaksoi hienosti istua koko matkan kyydissä, kun lahjoi pienillä hyvyyksillä :D Matka kesti julkisilla n. 1,5h/suunta. Autollahan matka taittuisi 20 minuuttiin. Harvoin nykyään tulee käytyä mummia katsomassa juurikin tuon matkan takia. Ja meidän vaikean-vaunu-vauvan kanssa, joka ei pitkiä aikoja kopassa tykkää oleskella.

Kuvien ottoaikaan oltiin jo matkan loppusuoralla, jonka Jimin tuskastuneesta ilmeestä voikin päätellä.

Tuli käytyä toissapäivänä kirppikselläkin pitkästä aikaa! En ole kuukausiin kerennyt niissä käymään. Tämäkin reissu oli vain pikainen visiitti, aikaa oli 45 min juosta koko halli läpi. No tarttui pienessä ajassa jotain mukaankin :)
Isille valkoinen huppari 2,50€.
Jimille lassien vk-takki 3€
Itselleni gina tricon keltainen neule 2€
Jadelle tutta pingviini body 1,5€
Jimille h&m valkoinen kauluspaita 1,5€
Jimille oranssi (uusi käyttämätön) t-paita 0,80€. Paita esiintyy alla olevissa kuvissa.

Tästä alemmasta kuvasta printtasin A4-kokoisen taulunkin, en vain tiedä minne sen sijoittaisin.

Ja niin! Toihan postipate myös huuto.netistä ostamani takinkin Jimille.

3 kommenttia:

 1. Meillä on Valtterilla sama takki :)

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä oot tehnyt! :)

  Ja joo toi lumi..... Ylipäätänsä rattaiden kanssa on hirveetä taistelua tuo ulos meno. Siks oon vältelly lenkille lähtöjä, ja ollaankin leikitty vaan pihassa. Toisekseen, kun erehdyttiin tähän omakotitaloon muuttamaan.. Lumitöitä on ollut ihan liikaa. Mä inhoan talvea muutenkin, oon aina ollu kesä-ihmisiä.

  VastaaPoista
 3. Jaden haalari on ihan mielettömän ihana :))

  VastaaPoista