lauantai 8. tammikuuta 2011

Maalaus jutut!

Viikko siinä taas vierähti, ennenkuin tännekkin jotain kerkeää rustaa.
Viime yöt on tosissaan menny tän asunnon maalaamiseks. Kun muutettiin tänne, saatiin vvo:lta se maalauspaketti ja maalit odotteli kellarissa seinille pääsyä. Nyt sitten otin härkää sarvista ja ajattelin ne maalit sit seinille heitellä.
Aikaseks saatiin makkari, keittiö ja olohuone. Pari päivää kerkesin sairastaakkin tässä välissä, joka toi vähän takapakkia projektille. Ens viikonloppuna saa eteinen ja lastenhuone uudet ilmeet.
Makuuhuoneeseen eritoten oon eritttttäin tyytyväinen. Tähän asti kun meidän makuuhuone on näyttänyt lähinnä joltain varastolta. Huonekalut oli mitä oli, ylimääräisiä huonekaluja joita ei muuallekkaan keksiny. Tavaraa odotteli nurkissa kellariin pääsyä (kauan ne siinä saikin odottaa!) ja huone oli ihan kaaoksinen. Teinkin sitten makkariin kunnon talvisiivouksen ja heitin surutta ylimääräiset pois. No joutui jotain huuto.nettiinkin myyntin pilkkahinnoin. Toisen roska kun on toisen aarre. Makuuhuoneen uudelleen sisustamiseen ei mennyt edes rahaa yhtään. Kaikki löytyi omasta takaa, ei vaan oo tullut käytettyä missään. Se olikin parasta, että huone sai täysin uuden ilmeen omista vanhoista esineistä. Harmittaa kun en kerenny huoneesta ottaa ennen-kuvaa, saisi lukijatkin käsityksen millaisen muodon muutoksen tuo huone oikeasti koki!
Muutama kuva vielä miltä täällä tällä hetkellä näyttää, lukuunottamatta eteistä ja lastenhuonetta.


3 kommenttia: