tiistai 18. tammikuuta 2011

Ihmeiden aika ei ole ohi!

Meidän vauva on mallia sylivauva. Se olis sylissä koko ajan, jos vaan vois. Kun ei sylissä oo, sen kuulee kyllä että se syliin haluaa :)
Kantoliinaa olen sen neljän elin kuukauden aikana kokeillut kahdesti, molemmat kerrat ei menny ihan nappii. Likka huus ja huus niin kauan ennenkun otettiin se pois sieltä liinan suojista. Tänään Mikon ollessa pitkää päivää töissä (lähti aamu 7, tulee vasta huomen illalla) ja ollessani yksin näiden kanssa tuli yhdestä hetkestä hieman haasteellisempi. Jade kaipasi syliä ja Jimi mua ihan muihin hommiin. Piruuttain kokeilin sitä liinaa - JA KAS! Se oli menestys!

Siellä se jaksoi n. 10 min tapitella ja ihmetellä mihin joutui, sitten huomasi kuinka mukavasti se siellä onkaan ja näky oli tälläinen 40 minuutin ajan;
Siellä se nukkui kokonaiset 40 min! Ei ollutkaan ihan turha ostos tuo liina sittenkään :)

Oli ihana katella noita mukuloita hetken kun ne lattialla viihtyi toistensa kanssa. Vaikka Jade onkin vielä niiin vauva, tuntuu silti että Jimi on alkanut pitää sitä leikkikaverinaan. Se hakeutuu ihan itse sen seuraa, viihdyttää Jadea ja hoivaileekin. :) Niiden paras leikki on, kun Jade nousee istumaan sitterissä ja Jimi alkaa nauraa sille sen vuoksi, sit ne nauraa yhdessä <31 kommentti:

  1. Se on ihanaa kyllä katsella noita naperoita, kun viihtyvät toisten seurassa ja leikkivät ♥

    Meilläkin pojat leikkivät jo välillä hyvinkin pitkiä aikoja yhdessä! Joskus äitiä ei huolita mukaan leikkeihin, pojat vaan! :D

    Mahtava juttu, että liina oli menestys! :)

    VastaaPoista