perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kontrolliaika..

Sellanen tipahti tänään postiluukusta. Jorviin tuli nyt sitten kontrollikäynti lääkärille 15.4. Muutamaa päivää ennen laskettua. Vissiin tuosta lapsiveden määrästä, mistä terkkari viime neuvolakäynnillä puhuikin. Jospa nytten saisi vihdoin ja viimein sen painoarvionkin. Sitä painoarviota luvattiin jo rv36 mutta mitään ei näkynyt eikä kuulunut. Ehkä tosiaan nyt sitten..
Se on vaan kiva kuulla viitettä vauvan koosta. Vaikka ne tosiaan voi heitellä miten sattuu, mutta on edes jotain sinne päin arviota. Itse epäilen saman kokoiseksi kuin mitä Jade oli, 4290g.
Pian se selviää.
Aamulla sain aikaiseksi tehtyä sen puuttuvan L-koon hippikukka vaipan. Posti toi myös pilvivelourin, jospa viikonloppuna tai ensi viikolla siitä kerkeisi parit housut tehdä.
Olen ehkä liiankin innostunut nyt noiden housujen kanssa. Ne on vaan niin älyttömän nopeat tehdä ja varmasti käytännölliset. Muistan vaan Jaden aikaan, kun vaippa vei housuista tilaa ja piti käyttää vaipan vuoksi numeroa suurempia housuja, jotka sitten taas oli muutoin liian isot.. Nyt saa sopivan kokoista pöksyä vaippatilalla :)
Tuli tässä aamusella myös täytettyä kaikki s-koon vaipat valmiiksi.. NB kokoa on enimmäkseen sisävaippaa, imse vimsen flanelletteä ym. jotka ei täyttöjä kaipaa. Muutenkin luulen, että nb kokoa meillä ei kauaa edes keretä käyttämään. Sen verran isoja lapsia kuitenki teen, että taitaa s-koko suoraan olla sopivampi.
Karkeesti laskettuna s-koon vaippoja on 52+one sizet. Muutaman one size vaipan täytin myös, mutta tarpeeksi näytti olevan ihan pelkän s-koon taskuvaippojakin, ettei noiden one sizejen kanssa taida tarvita alkaa pelleilee. Enempi niitä sitten M & L koossa tulee käytettyä. M-koon taskuvaippoja kun ei taida olla yhtään, sisävaippoja vaan. Pääsee M-koossa sitten one sizet tosi käyttöön. Mutta siihen nyt on vielä aikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti