maanantai 15. huhtikuuta 2013

Jorvia & ompeluksia

Tänään oli se kontrollilääkäriaika. Painoa vauvalla olis 3,8kg ja raskausviikkoja tosiaan 39+4. Kanavaa jäljellä vielä, ei taida olla ihan hetkeen syntymässä. No, vapuksihan tätä onkin odotettu. Eiköhän siihen mennessä ole syntynyt :)

Ennen sairaalalle lähtöä piti kokeilla paita kaavaa pitkähihaisena. Kangas taas vaan jotain, mitä sattui löytymään.. Kanttaukseen kokeilin joustokanttinauhaa. Siitä kuulin, että se asettuisi nätisti paitaan. No ei muuten asettunut. Enempää en viittinyt edes nauhaa kiristää pääntiellä, ettei olisi vahingossa tehnyt tyttömäisiä rypytyksiä. Tietääpä jatkossa ainakin, ettei joustokanttinauhalla päänteitä kanttaile.
Ainakin poika tykkäs, se riittää.


Omena velourkin tupsahti postiluukusta tänään. Siitä leikkelin jo vauvalle yhdet housut, toisiin ei riittänytkään enää leveyttä. Loppu kankaasta sai Jade uuden pipon.
Vuorena pipossa on musta trikoo. Varmasti mukavamman tuntuinen iholla.
Tätä samaa kangasta haluaisin mustanakin, saisi veikka samanmoisen pipon. Ei vaan viittisi tilata täysleveää palasta postikuluineen yhden pipon vuoksi. Jos joltain nurkasta löytyy K25cmxL45cm palanen, niin saa vinkata ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti