maanantai 29. huhtikuuta 2013

1 week

Tänään tyttö on jo viikon ikäinen. Niin ne päivät vaan kuluu, nopeasti.
Vasta sitä oli raskaana, odotteli laskettua aikaa, odotteli synnytystä alkavaksi... Nyt se kaikki on ohi, se odottelu ja jännittäminen.

Neuvolassakin käytiin tänään. Painoa oli 3410g (syntymäpaino 3565g). Pituutta tullut huimat 2 milliä lisää.
Rauhallinen ja tyytyväinen vauva.
Nukkuukin ihan ok. Toki niitä yöherätyksiä on monta, mutta pikasyötöt ja takaisin nukkumaan. Eipä tämän ikäinen vielä montaa tuntia vuorokaudessa jaksakkaan valvoa, ei onneksi kuitenkaan ne valveilla olo tunnit sijoitu yöaikaan.

Isommat tykkää vauvasta ihan hurjasti. Hoitavat mielellään ja kun itkua kuuluu, tulevat tarkistamaan tilannetta. Iltaisin antavat pikkupikkusiskolle hyvän yön halin ennen nukkumaan menoa. Vauva on pikkupikkusisko ja Jade pikkusisko. Jimi myös muistaa tasaisin väliajoin kertoa, että hän on nyt isoveli kahdelle pikkusiskolle. Ihana kuinka helposti molemmat on hyväksyneet vauvan siskokseen ja ottanut asian näin hyvällä.

Ihan uskomatonta se on katsoa sylissä nukkuvaa vauvaa ja miettiä, kuinka tollanen oikein on mahtunut sinne mahaan. Aikamoisessa sykkyrässä saa olla. Kuinka arvokasta lastia sitä taas jaksoikaan kantaa.

Onhan sitä tässä viikon aikana kerennyt kyllä muutaman ompelusjutunkin tekemään.


Jimille vasemman puoleiset paidat ja Jadelle oikean puoleiset.
Postista odottelen saapuvaksi metsolan aurinko-joustofroteeta, josta sitten muutamat vaipat ja ehkä joutuu yhdet haaremimalliset housut vauvalle tehdä..
Niistä sitten myöhemmin lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti