tiistai 23. heinäkuuta 2013

Tavoite nro 1 saavutettu!

Juhuu!

Aamulla nousin vaa'alle ja kyllä. 79,9kg. Alle 80kg päästy ja siinä tuli ensimmäinen välietappi saavutetuksi.
Vaikka sunnuntaina en käynyt edes salilla. Ja söinkin ihan hirmuisesti. Vietettiin nimittäin ensimmäistä hääpäivää ja siihen sisältyi mm. mutakakkua ja vaniljajätelöä. Taivaallista!
Maanantaina palasin kyllä takaisin ruotuun, sokerit pois ja salille mars!

Ompelukone on laulanut myös tiuhaan. Aina kun tilaisuus tulee, tulee ommeltua sauma sieltä ja sauma täältä.
Kuten aiemmin kerroinkin hiukan, alkaa tuotteita pian ilmestyä oman tuotenimen alta. Ensin varaston kerryttämistä tarpeeksi.

Lilianille tuli eilen täyteen huikeat kolme kuukautta. Ajatella kuinka nopeasti aika meneekään.
Vauva on jo ihan ihmislapsen oloinen, ei vastasyntynyt enää. Lili nauraa ja juttelee, pyrkii istumaan ja koittaa kääntyä. Kasvaa ihan liian nopeasti!
Yöt nukkuu edelleen hyvin, 00-11 suunnilleen. Syöttöjä tuossa välissä ~3. Päivisin Lili ei sitten nukukkaan kun ihan pieniä torkkuja silloin tällöin. Mutta se sopii minulle paremmin kuin hyvin. Mieluummin sitä yöllä nukkuukin, päivisin kun ei lepotaukoja kerkeisi ottaa edes.

Tuli tässä Mikon kanssa eilen mieleen, että ne britax b-dualit jotka hankittiin, niin niitä ei ole edes käytetty. Jaden kanssa ennen Lilin syntymää käytiin kaupassa niillä niiden ollessa yksittäisrattaat. Siinä niiden rattaiden käyttö onkin ollut.
Jade päättikin rattaista luopua ihan ykskaks Lilin syntymän jälkeen. Joten tuplille ei ollutkaan tarvetta, vaikka alkuun niin luultin. Jade kun ei siihen mennessä ollut suostunut kävellä yhtään pidempiä matkoja. Nyt ne matkat taittuu ihan tuosta noin vaan..
Koitin etsiä kuitteja ja lippusia ja lappusia vaunujen ostosta, mutta arvatkaa. En löytäny! Hitsi.
Vaunut myydä pitäisi mutta millä todistaa vaunujen ostoajankohdan. Takuutakin kuitenkin on jäljellä ja vaunut on ihan uudet. Käyttöohjekkin olisi tietty suotavaa saada kärryjen mukana myydyksi. Jonnekkin liian hyvään jemmaan ne säilönyt.
Mut vink vink, jos jollain tarvetta uusille b-dualeille blue atoll värinä, niin täältä löytyy! Runko 2012, musta ja uudemman malliset renkaat.

2 kommenttia:

 1. Mistä olet ostanut rattaat? Itse myin vähän aikaa sitten vain pari kuukautta vanhat scooterit ja en löytänyt kuittia mutta nimelläni löytyy Lastentarvikkeesta takuutiedot ja sillä uusi omistaja voi huollattaa rattaita jos jotain huollettavaa tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos viestistä!
   Otankin yhteyttä liikkeeseen ja kysyn asiasta :)

   Poista