lauantai 13. heinäkuuta 2013

Pehemiä savaway!

Eilen oli jälleen kerran ompelustuokio.
Tällä kertaa savaway illan järjesti Pehemiä.

Lyhyesti, savawayhan tarkoitti sitä, että perjantaina klo 21-23 ompelukoneet laulaa.
Aiemmin viikolla on saanut tietyltä yrittäjältä tilata yllätyspaketin. Perjantai aamuna paketti avataan, ja aletaan visioimaan, mitä siitä ompelisi. Kangasta on aina tietty määrä, joten pitää suunnitela tarkkaan mitä siitä saisi tehdyks :) Omia kangasvarastoja saa myös hyödyntää.

Tämän viikon paketista tuli kalastaja kangasta!
Osa iltaan osallistuneista sai kankaan sinisenä, mulle tuli onneks pinkkiä! Siihen sinisävyiseen en ole lämmennyt yhtään, mutta tästä pinkistä tykkään!

Näillä lähdettiin iltaan, ja lopputulostakin syntyi.

Samalla kaavalla kun aiemmin tekemäni mekko.
Kalastajaa ei riittänyt hihoihin enää, joten ne oli tehtävä tuosta mustasta trikoosta.
Kokoa 110cm, jospa Jadelle tästä syksyyn mekko! Tuo 116cm oli ihan liian reilu, joten se taitaa odotella vuoden vielä käyttön pääsyä.


Kerkesin eilen päivällä ommella myös synttärilahja paidan. Alakerran naapurin poika täyttää 9v, ja halusin ensimmäistä kertaa kokeilla tehdä itse lahjan. Ihan hyvin mielestäni onnistui. Kertaakaan ei tarvinnut ratkojaa näyttää ja koneet toimi unelmasti.
Kokeilin myös aplikointia ihka ensimmäistä kertaa, ja sekin asettui nätisti! Lähdin ihan suorilta yrittämään aplikoida trikoota trikoolle, otin sen riskin ja se kannatti. Ei kupruile mistään. Jei!


Oli hirmu hankalaa miettiä, millaisen paidan 9-vuotiaalle tekee. Kaapista löytyy toistaiseksi niin lapsellisia kankaita, oma poika kun on kuitenkin vasta neljän vanha, joten lapsekkaat kuosit pukee vielä häntä.
Päädyin sitten perus mustaan, pienellä värihöystöllä. Täytyykin varmaan täydentää kaappia vähän ei-lapsekkaimmilla kuoseilla, mutta kuitenkin jotain kuosillista... Eihän sitä tiedä, minkä ikäisille tässä joutuu vielä lahjavaatteita vääntää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti