torstai 18. heinäkuuta 2013

Painonpudotus projekti.

Kuten huomata saattaa, tein painonpudotukselle ihan oman sivun.
Julkisesti karmeat luvut. Ehkä se auttaa motivoimaan enemmän ja pysymään päätöksessä.
Julkinen itsensä nolaus on aina noloa, joten sitähän en tahdo ;) Kun luvut on julkaistu, niiden on parempi vaan tippua!

Pituutta minulla on vaivaiset 155cm, joten painoa on paljon. Ihan liikaa.
Toistaiseksi on ihan hyvä vire vielä tähän hommaan. Painoa kun on pudonnut eikä liikunnasta ole tullut vielä mitään pakkopullaa, niin hyvin jaksaa. Nälkääkään en ole nähnyt.

Olen unohtanut täysin mitata itseni mittanauhalla, jotta pienentymistä näkisi myös senteissä. Höh!
Ainakin sen olen huomannut, että rintaliivejä on joutunut ostaa pienempinä. Aiemmin kokona oli 85J. Sen jälkeen 80I ja nyt viimesimmät liivit 75J. Ympärys pienentyny siis kahdella, kuppi yhdellä.
Peili ei vielä näytä painonpudotusta, mutta toivottavasti pian.

Painonpudotus sivua päivittelen epäsäännöllisesti. Mitään tiettyä punnituspäivää en pidä, punnaan itseni sillon kuin siltä tuntuu.
Aikatavoitettakaan ei ole. Painoa pudotkoon omaan tahtiinsa, kunhan ei vaan nousu suuntaan enää mene.
Välitavoitteita tietenkin pitää olla, ja ensimmäinen se on ollut minulla alle 80kg. Kohta ollaan jo ensimmäinen tavoite saavutettu ja ensimmäinen kymppi pudotettu!
Toinen tavoite on 74,9kg. Kolmas 69,9kg. Neljäs 64,9kg ja lopputavoitteeni on 60kg.
Se missä ajassa tuonne kuuteenkymppiin tippuu, se jääköön nähtäväksi. Kunhan sinne jossain vaiheessa päästään, ilman yhtäkään painon nousua!


3 kommenttia:

  1. Tsemppiä urakkaan! Tuo on hyvä ettei aseta itselleen tiukkaa aikataulua vaan välitavoitteita :)

    Itse olen 157cm ja lähtöpainoni oli reilu 68kg tammikuussa. En tehnyt painonpudotuksen eteen juuri muuta kuin muutin ruokailutottumuksiani (alkoholiakin on nyt kulunut enemmän). Kesäkuun lopussa pääsin ensimmäiseen, ja tällä erää viimeiseen, tavoitteeseen alle 60 kiloon painamalla 59,8kg. Kolme viikkoa paino junnasi 300g tavoitteesta, että älä sitten luovuta heti :)

    VastaaPoista
  2. tsemmpiä ! :>

    Itsellä olis kans kropassa tehtävää, painoa ei tarvitsis tiputtaa mutta kiinteyttää tarvitsis ja urakalla ! kengurunnahkapussi ja jäätävät jenkkakahvat mutta tuntuu että ei katoa kyllä ne yhtään mihinkään ja oon alkanu jo toivoni menettää :/ pitäis vaan saada motivaatiota ni ehkä se siitä :>

    VastaaPoista