tiistai 2. heinäkuuta 2013

Bodyt
Lilille pari bodya kaappiin odottamaan. Kokoa 80cm. Ja käytän kankaat aina viimeistä tilkkua myöten hyödyksi, joten pikkareitahan niistä pienistä paloista saa kivasti väännettyä. Oikeen väriset langat ois enemmän kuin jees, näyttää aika huolimattomalta valkoisin langoin. Ne ei onneksi päällä näy, mutta jatkossa ei tarvi mennä sieltä mistä aita on matalin..

Kauheesti tullu viime aikoina postattua vaan ompelusaiheisiin liittyvää. Kun ei vaan oikein oo muutakaan!
Päivät on aika samaa rataa nykypäivänä. Herätään, ollaan, ulkoillaan, syödään, levätään, ulkoillaan, syödään, nukutaan. Ja huomenna taas sama.

No jos jotain, niin ainakin painoa on pudonnut. Tähän painonpudotus projektiin oon alkanut jo varmaan miljoona kertaa. Ja lopettanutkin yhtä monesti.
Viimeksi kun puntarilla kävin, näytti se -7kg. Ja aikaa 1,5kk. Nyt siis ollaan jo alle raskauden lähtöpainon. Jei! Raskauskiloja jäi vain 2kg tällä kertaa, eli siis -5kg 'normaali'painosta. Tosin viime mittauksestakin on aikaa jo pari viikkoa, joten en tiedä paljonko tällä hetkellä painoa on pudonnut. Meiän vaaka kun on rikki, ja oon hyväksikäyttänyt neuvolan vaakaa. Seuraava neuvola on vasta kuun lopulla, joten seuraava punnitus vasta silloin.
Painoa on pudonnut ihan tällä perusmenetelmällä, syö vähemmän & liiku enemmän. Käyn 2-3 kertaa iltaisin tässä meidän kotisalilla. Lähinnä teen crosstrainer ja kahvakuula treeniä. Kuntopyörällä poljen 10km.
Tuon lisäksi olen nyt päivittäin käynyt ihan luonnossakin pyöräilemässä, 8km/pv.
Syön ihan sitä normaalia ruokaa mitä aiemminkin. Tosin vaan vähemmän. On tähän mahtunut kyllä hampurilainenkin ja yks kebab annos väliin. Hups. Mut kunhan ei nyt käsistä lähde ja muistaa liikkua vähän enempi, ni pari kertaa anteeksi annettakoon :)
Loppukuusta sitten palataan tähän taas, kun tiedän uudet lukemat. Pitää kyllä sanoa, että jännittää nuo neuvolapäivät aina. Sillä tiedän, että tulen pettymään suuresti jos paino on nousuun lähtenyt. Mitään älytöntä tiputusta en odota, mutta kunhan pysyis sitten edes samassa. Mutta näistä sitten myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti