tiistai 8. tammikuuta 2013

Kirppiksellä.

Tuli tänään vapaapäivä ja Mikko otti myös vapaapäivän. Lapset vietiin kuitenkin julmasti päiväkotiin ja lähdettiin kirpparille! Ai että, en ookkaan aikoihin käynyt. Muista edes, millon viimeksi. Yli puoli vuotta sitten kuitenkin, pitkä aika.
Ja kannatti lähteä, sillä saalis oli huikea!

Jadelle uudet kuomat, kokoa 28. Jos ensi talvena sitten menisi :) Nyt Jadella kengän koko 26. Hintaa 4e.
Vauvalle tennaritossut, 1,5e.

Jadelle Kivatin villahaalari. Kokoa 110cm. Jospa tämäkin vasta ensi talvena päälle menisi, nyt Jaden vaatekoko on 104cm. Hintaa 5e.

Jimille paita. Samanlainen Jimillä on nyt käytössä pienemmässä koossa, on sitten isompikin jemmassa valmiina. 116cm, hintaa 3e.

Jimille 110cm paita, hintaa 2e. Jimille kolmet pitkikset, hintaa 0,50e/kpl. Pussillinen pieniä dinosauruksia, hintaa 0,50e.

Vauvalle paita 86cm, hintaa 2e. Vauvalle collegehousut 74cm, 0,50e. Väriltään housut ovat luumun väriset.

Vauvalle housuja, 62cm. Vaaleanpunaiset 1,50e. Pilkulliset 1e, tähtivelourit 1,50e.

Vauvalle valkoinen pino 56cm housuja. Ensimmäiset sukkahousut 0,50e. Röyhelopeppu sukkahousut 0,50e. I<3mum housut 1e, tähtivelourit 1,50e.

Vauvalle 68cm. Hihattomat bodyt 1e/kpl. Pinkki tähtibody 1,50e. Vaaleanpunainen perusbody 1e. Yöpuku pussi 2e.

Vauvalle 62cm. Valkoinen velourhuppari 1e. Body 1e. Body 1e.

Totsbots vaippakuori kokoa M 3e. Myllymuksut bambuhampputaittoja, uusia 4e/2kpl. Unimix flanellisia lisäimuja 0,50e/6kpl. Hemparoo Joey Bunz tiimaimuja 9e/6kpl.

Ihan huikeesti tavaraa omasta mielestäni. Käytiin vaan yhdellä kirppiksellä, josta yleensä tulee kotiin 1 tai 2 tuotteen kanssa. Nyt tosiaan ostettavaa löytyi. Taitaa ihmisillä ollut käynnissä kunnon joulusiivoukset, ja turhat heivattu nurkista pyörimästä.
Käytiin matkanvarrella myös tarjoustalossa, josta löytyi muutama kiva alelöytö.
Kaikista parhaimpiin löytöihin lukeutuu tämä:

Tuttan yöpukuhaalari 74cm. Juuri olin fb-kirppiksellä tälläistä kytistellyt, hintapyyntö oli 7e. Tarjosin 5 euroa, sillä kyseessä kun on kuitenkin käytetty tuote.. Myyjä ei tarjoukseen suostunu ja ehkä hyvä niin! Sillä tämä uusi yöpukuhaalari oli alennuksessa vain 3e!
Jadelle löytyi kissa pyjama, 7e. Jimille autot pyjama, 7e.

Jadelle trikoopaita, 6,50e. Jimille syystennarit 8e.

Baby Stylesta löytyi Jadelle uusi potta 4,95e. Sonettin villanpesuainetta 9e. Ja vauvalle nokkamuki 2e. Tässä liikkeessä myös vähän kokeiltiin niitä Britaxin B-dualeja.. Vaikka hetken jo päädyin siihen, että ei tuplia sittenkään enää hankita, vaan Jadelle lauta yhdistelmävaunuihin. Mutta silti, tuplat olisi ihan kätevät. Kesää vasten varsinkin, kun tehdään reissuja ja ollaan pitkiä aikoja ulkona. Jade nukkuu päiväunet ja tarvittaessa saisi likan rattaisiin.. Pitää kytistellä kyseisiä vaunuja käytettynä, jos jostain löytäisi jonkun hyvän paketin.

Lindexissä pyörähdettiin myös pikaisesti ennen ruokakauppaa. Jimille sieltä 104cm t-paita 4,95e.

Vauvalle velourinen pipo 3e. Huivi 5,95e ja toppatöppöset talveksi 5e. Meidän äitiyspakkaus töppöset kun on toinen hävinnyt jonnekkin Jaden aikaan, joten oli pakko ostaa uudet. Ja kuosi miellytti silmää ;)

Pitää vissiin useamminkin kirpparille jaksaa raahautuu. Se on hieman hankalan matkan päässä, joten senkin vuoksi siellä tulee käytyä harvemmin. Toki tässä lähempänä on muitakin kirppareita, mutta ne sitten on vähän mitä on.. Kaikin puolin tyytyväinen olen reissuun ja sitten eikun niitä rattaita metsästämään...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti