keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kärryt

Ratasteemalla jatketaan.
Olen jotenkin niin haltioissani nyt noista uusimmista, että tuli ihan mieleeni, että monennetkohan rattaat/vaunut ne on meidän taloudessa?
Katsotaas...
Jimillä oli carena swingit. Alkuun kovalla erillisellä kopalla ja myöhemmin näillä mentiin rattaina.

 Jaden synnyttä ostettiin carena double swingit. Jadella käytössä oleva koppa on sama, kuin mikä Jimillä oli ollut. Yksi syy double swingeihin päätyminen olikin juuri tuo jo olemassa oleva koppa.

Vaihtelun vuoksi toiset tuplat double swingien rinnalle, gracon quattro tour duot.


Jadella oli käytössään myös nämä ihanat, vanhat emmaljungan makuuvaunut.Käytössä oli myös nämä hartanit. Jimille nämä tarkotettiin ostettavaksi, välillä niissä matkusti Jadekin, ennenkun Jadelle saatiin hommattua omat hartanit.


Jaden hartanit sai kyllä kokea muodonmuutoksen, kun huomasin kuomussa olevan hometta. Ei auttanut kun vaan poistaa kaikki alkuperäiset kankaat ja tehdä runkoon uudet kankaat.


Rattaat koki aikamoisen muodonmuutoksen.


Kun Jimi ei enää rattaita pääasiallisesti tarvinnut, Jadelle hankittiin pienemmät rattaat tilalle. Emmaljungan softyt.

Kävi meillä kääntymässä myös nämä Emmaljungan twin cerox 360. Olemassa olevan hissiongelman takia rattaat ei tosiaan käynyt kuin pyörähtämässä muutaman kuukauden ajan. Tuplat mahtui jotenkuten hissiin, mutta aikamoista runnomista se vaati.. Ei hyväksi rattaille kuitenkaan, joten ajatuksesta oli luovuttava.


Tällä hetkellä Jadella on käytössä nämä Emmaljungan scooterit. Toistaiseksi Jade vielä tarvitsee rattaat. On sitä joskus kokeiltu, että lähdetty molempien lasten kanssa kaupungille ilman rattaita.. Ei se vielä Jadelta vaan onnistu. Ehkä sitten joskus, kun ikääkin tulee lisää.


Tulevalle onkin hankittuna nämä brion happyt kovalla erillisellä kopalla. Näihin vielä lauta Jadelle, lyhyempiä matkoja varten.

Ja viimeisempänä, muttei vähäisimpänä sitten nämä. Nämä onkin tarkoitettu Jadelle ja tulevalle sitten niitä kesän pidempiä reissuja varten.

Onhan noita kärryjä siis muutamat käynyt täällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti