tiistai 22. tammikuuta 2013

Toppikset

Joojoo, ne on ens vuodelle jo hankittu. Tottakai pitää joulun jälkeisiä aleja hyödyntää sen verran. Enää toivotaan vaan, että koot osuu vielä kohdalle. Mikäli ei, on sitten uusien osto edessä. Toistaiseksi vielä hyvältä näyttää, kasvuvaraa on ehkä jopa 10 senttiäkin...Jimillä MoloKidsin polaris, sub yellow. 116cm ja alennuksessa 110e.
Jadella MoloKidsin polaris, pink panther. 116cm ja alennuksessa 115e.
Jaden haalarissa on niska-haara mitta nyttenkin jo suhtsopiva. Pitkäselkäinen likka. Jalat on vaan tyngät, joten lahkeissa kasvunvaraa reilusti.. Ticketin haalarimalli on Jadelle hyvä, kuin tehty persjalkaisille. Seuraavaksi talveksi halusin kuitenkin nämä haalari testikäyttöön.
Jimillä niska-haara mitassa vähän enempi kasvunvaraa kuin Jadella, Jimille taasen lahkeiden pituus on parempi. Kasvunvaraa toki tässäkin vielä, mutta haalari on malliltaan Jimille sopivampi kuin nykyinen Ticketin haalarimalli. Molokidsin malli sopii myös hoikalle paremmin.Kaksi osaisiksi puvuiksi tuli nämä Prisman aleista.
Jadella Lassietec, 110cm ja alennuksessa 40e.
Jimillä Ciraftec, 110cm ja alennuksessa 35e.
Näihin kuoseihin päädyttiin oikeastaan vain housujen takia. Ainoastaan näissä oli kokoja jäljellä ja henkselimalliset toppahousut. Paljon lämpimämmät ja paremmat housut kun niissä on henkselit. Pysyy päällä, eikä lunta mene selkään. Housujen yläosa nousee vielä todella korkeelle, joka on vaan plussaa.
Aika samankokoiset nämä 110cm puvut kuin ylempänä olleet 116cm haalarit. Suurin kokoero taitaa olla haara-lahje mitassa. Puvuissa housut on jo melkein sopivat, kun taas haalareissa jaloissa on reilusti kasvunvaraa vielä.
Onhan haalarit kuitenkin kokoa isommat, vaikka Molokidsit yleensä taitaa vastaa mitoitukseltaan niukempaa. Siitä syystä päädyinkin ostamaan 116cm. Mikäli ei ensi talvena olisikaan sopivat, niin ehkä sitten sitä seuraavana. Sen näemme sitten, vajaa vuoden päästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti