perjantai 11. tammikuuta 2013

Ratasongelma

Joo-o.

Niitä tuplia tässä on jahkailtu ja mietitty ja pyöritetty. Onko niille käyttöä edes vai ei?
On kuitenkin hankittu yhdistelmät ja niihin Jadelle lauta, niillä kyllä eteenpäin päästään.
Mutta entäs kesä? Ollaan ulkona aamusta iltaan, käydään tekemässä lyhyempiä ja pidempiä reissuja, väsynyt Jade+laudalla seisominen.. Ei ei ei... Sen tiedän, että jos ja kun Jade väsyy ja kotiin ei päästä suhteellisessa ajassa, niin silloin on helvetti irti. Ei hirveesti kiinnostais olla jossain suomenlinnassa päivää ja miettiä Jaden päikkäreitä..
Hitto soikoon, ostetaan ne tuplat ja katotaan sitten mikä niiden kohtaloksi koituu. Tuleeko käyttöä vai ei, ja jos tulee, niin jes! Ei turha ostos.

Selailin ahkerasti nettikirppiksiä tuplien osalta. Ja nimenomaan noiden Britax b-dualien osalta.
Muutamat myynnissä olevat löytyi ja yhdet ihan sopivaan hintaankin. Kuvauksessa kunto ok, yleisilme ok, ei siis mitään vikoja. Ilmoituksessa ei itse rattaista kuvia ollut, mutta pyysin saada sähköpostiin kuvia rattaista. Ja sainkin. Myös lisäinfoa, että rattaat ovat siis kaikinpuolin kunnossa, ei teknisiä vikoja tai muuta.
Okei, kaupat tehtiin ja hintakin oli vain 230 euroa. Helsingistä rattaat noudin ja olin onnellinen tuplien omistaja.
Kun pääsin kotiin, aloin kankaita purkaa pesua varten. Yllätyyys! Sisaristuimen kuomu on ihan homeessa. Siis täysin homeessa. Eipähän tuota tajunnutkaan katsoa rattaita noudettaessa. Rattaat kun on vielä mustat, niin päällisin puolin siitä ei näy mitään.
Viestiä kuvan kera myyjälle. Pahoittelut sain, ja rehdisti myyjä kysyi, tahdonko purkaa kaupat vai hyvitystä hinnasta. Tahdoin purkaa kaupat.
Kävimme viestiä päivän ajan tuosta kaupan purusta. Se kun ei myyjälle sittenkään tainnutkaan olla se ykkösvaihtoehto. Yritti suostutella minua pesemään vain kankaat ja poistamaan homeen piimällä/etikalla/sitruunahapolla. Ei kiitos. Tahdoin purkaa kaupan.

Vieläkään ei olla päästy myyjän kanssa yhteisymmärrykseen tästä. Tiedä sitten, onnistuuko purku ollenkaan vai menetinkö vain juuri päälle 200 euroa ja sain käteen - en mitään.
No tietääpähän ainakin jatkossa olla tarkka, ja tietää mihin kannattaa huomio eritoten kiinnittää. Jännä sinäänsä, että vaunukauppoja olen tosiaan tehnyt monta ja nyt käy näin.

Kaiken tuon episodin jälkeen päätettiin tilata rattaat sitten uusina. Löysinkin erään lastentarvikekaupan nettisivuilta tarjouksen 375e. Pelkät rattaat vain tosin. Sisaristuin alennuksessa 94e. Haluan vaan ne turkoosit rattaat, eikä sivuilla ole turkoosia sisaristuinta! Kaikki muut kyllä, mutta ei tuota turkoosia.
No rattaat tilattiin kuitenkin turkoosina tuolla 375e ja läheisestä lastentarvikeliikkeestä haetaan ensi viikolla sisaristuin 119 eurolla. 15 euroa lisää siitä tietystä väristä ei ole paljoa. Rattaiden suositushinta kun muutoin on 469e, niin johan tuossa säästi vajaa 100e.
Tietääpä ainakin nyt, että rattaat ei ole homeessa ja niitä uskaltaa jopa käyttää. Ja on sitten uudempaa malliakin, joka forumeiden mukaan olisi parempi kuin edellinen malli.

Nyt se on siis tehty eikä enää tarvitse asiaa jahkailla. Tuli sitten käyttöä tai ei, ainakin ne tuplat on olemassa hätävaralta.



Pitää lisätä vielä, että tänään soitimme lastentarvikeliikkeeseen ja kysyttiin onko heillä tuota sisaristuinta haluamassamme värissä. Nettisivut kun näytti vain mustaa ja punaista.
No, olihan heillä yksi ainoa, ja sekin mallikappaleena. Lupasivat sen kuitenkin meille myydä! Tämä sininen on poistuva väri valikoimasta, sen takia sitä ei enää löydy mistään eikä valmisteta. HUH mikä tuuri kävi, että löytyi kuitenkin se yksi sininen sisaristuin. Hölmön näköistä olisi ollut, jos alaistuin olisi erivärinen..

1 kommentti:

  1. Minusta kuuluisi purkaa kauppa ja sinun saada se 200e ja hänen homehtuneet rattaat.

    VastaaPoista