torstai 28. kesäkuuta 2012

Hääauto.

Miksei kukaan kertonut, että sellaistakin pitää miettiä? Hääautona ollaan vain ajateltua autoa, joka tulee hakemaan minut kotoa kirkolle ja vie meidät avioparina kirkolta juhlapaikalle. Mutta enhän ole yhtään ajatellut, että se auto pitää koristellakkin!?

Aamu siis kulunut koristeltujen hääautojen kuvia katsellessa ja nettikaupoissa shoppaillessa.
Tässä tulee meidän (minun) suunnitelma auton koristeista:


Eteen tulee omenan vihreä lastusatiininauha rusetti. Rusetti on mielestäni yksistään liian yksinkertainen, joten ostin rullan (23 metriä) vihreää tylliä, jolla "buustaan" rusettia. Toisinsanoen, teen tyllistä alustan rusetille, jotta siitä tulee näyttävämpi.


Vihreää on myöskin ruusukkeesta peiliin menevät nauhat. Mietin vain, onko nauhat parempi solmia sivupeileihin vai minne? Nauha on pehmeää, kangasmaista organzaa. Lastusatiininauharuusukkeen mukana tulee lastusatiininauhatkin, jotka olisi tarkoitus ruusukkeesta vetästä peileihin. Luin netistä vain paljon keskustelua siitä, että tuulessa lastusatiininauha voi vaurioittaa konepellin maalipintaa. Jätän suosiolla sen siis väliin, hääautomme on kuitenkin arvokas laina-auto..

Ovenkahvoihin tulee tyllistä tehdyt rusetit. Ovenkahvoihin saa riittää ihan yksinkertaiset itse solmitut rusetit. Sitä tylliä on yhdessä rullassa kuitenkin niin reilusti, että siitä riittää tehdä keularuusukkeen lisäksi myös muhkeat rusetit oviin.
Ylläolevassa kuvassa on aikalailla samanlainen koristus, kun mitä itse suunnittelin. Tuossakin kuvassa on nauhat vedetty ovista sisään. Millä ihmeellä ne on vaan kiinnitetty ja minne? Ajattelin aluksi, että helppoa se on solmia organza kiinni sivupeileihin, mutta onko se sittenkään? Ovet kuitenkin avataan, niin liikuttaako se avautumisen mukana liikkuva peili nauhan paikkaa? Tätä pitää testata kun auta koristellaan.

Itse hääautomme on tämä


Tässä netistä poimittuja muunlaisia ideoita auton koristeluihin.

Kannattaa myös muistaa, että liika on liikaa....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti