maanantai 25. kesäkuuta 2012

Sulhasen pukua

Tältä se nyt sitten näyttäis.


Tavallinen musta puku. Valkoinen kauluspaita, valkoinen liivi, hopeinen kravaatti.
Puku Mikolla onkin omasta takaa, joten oli sinäänsä helppo valinta mikä Mikolle hääpäivänä päälle laitetaan. Muita pukuja ei oikein edes ajateltukkaan.

Tuli varattua matka perjantaiks Viron maalle viinanhaku reissulle. Tosin itse en sinne mene, vaan nakitin pari kaveria reissuun :D Yks miespuolinen ystävä ja siskon mies lähtevät reissuun. 122e kahdelta aikuiselta auton kanssa! Huh huh! Muistan kun joskus teininä kävi päiväristeilyillä ja ne maksoi jonkun 10e. Nyt oli 31e/hlö ja autosta 60e. Mutta silti!
Viinalista ei tosin onneks niin isolta näyttänytkään. Oltiin varattu 400e juotaviin, ja 260e teki tilaus. Tosin mulla ei ollut edes mitään hajua hinnoista, heitin noin hintoja kun budjettia laskettiin. Vaikka matkoineen jo sitten taas toi 400e melkein täyttyykin.

Alkaa taas käymään enemmän konkreettisemmaksi tää hääjärjestely. Enää ei ookkaan vaan rahallisia laskuja paperilla, vaan nyt niitä oikeesti aletaan käyttää! Tilavuokran varausmaksu hoidettu, sormukset hoidettu, viinat hoidossa. Seuraava iso menoerä onkin ruokapuoli. Siinä se sitten melkein alkaa ollakkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti