maanantai 4. kesäkuuta 2012

TJ ... ?

Näin ne päivät käyvät vähiin ja kohti suurta päivää käydään lähemmäksi.
Tänään se sitten virallistui, vein kutsut postiin. Nyt meidän lisäksemme häistä tietää myös kaikki vieraat!
Enää koko hommaa ei voi perua. Tai voi tietenkin, mutta liian työlästä.. Me siis todellakin mennään naimisiin ENSI KUUSSA! Huh.

Stressiä helpottaakseni tein pari pientä vaippaa. Juu, vastasyntyneen vaippoja.


Onhan tää ihan hullua, kun en edes raskaana ole ja silti väkerrän pieniä vaippoja. Ehkä se kolmas kuitenkin saadaan ja vaipoille tulee käyttäjä. Itseasiassa, mitä näihin pieniin vaippoihin tulee, niin mulla on salaisuus...
Mun NB-vaipat alkaa tursuamaan jo ylitse. Olen ostanut ja ommellut, ostanut ja ommellut lisää vaippoja sille "kolmannelle." Sille "kolmannelle" jota ei ole edes vielä olemassakaan! Ja niitä vaippoja on jo kertynyt siis sen verran, että niillä vaipattais vaikka kolmoset. Olenhan noita vuoden ajan jo haalinut.. Ensin vain yksittäisiä, erittäin halpoja yksilöitä. Siitä se homma sitten vähän levis käsiin ja ja ja...

Eilen Mikko haki naapurin kanssa meille uuden lipastonkin. Tai käytettyhän se oli, mutta meille uusi. Ikean malm, kuudella laatikolla. Halvalla se saatiin, 40 eurolla lähti.Ja tähän laatikostoon tuleekin sitte sen "kolmannen" vaipat ja vaatteet. MÄ TIEDÄN. TÄÄ ON IHAN HULLUA!
Mutta on sit ainakin "kolmannellekkin" vaatesäilytys tilaa, sitä tilaa ei meidän kämpässä meinaa liiaksi ole.
On Mikon ja Jimin ja Jaden vaatekaapit meinaa kyhätty Ikean antoniuksista. Ei täällä mitään hyllykaappeja ole...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti