sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Hääkarkit

Tuli nyt sekin päätettyä.
Meidän väriteemana on siis vihreä ja valkoinen. Aluksi mietin, että hääkarkkienkin pitää sointua väriteemaan. En vaan löytänyt mitään väriin sopivaa, joten lykkäsin aina hääkarkkiajatuksia eteenpäin.

Viime kauppareissulla karkkihyllyllä ollessa sitten mietin, että ihan sama minkävärisiä ne karkit on! Pääasia, että ne on hyviä. Ja me molemmat tykätään Werther's originaleista, joten ne päätyi hääkarkeiksi. Vaikka käärepaperi onkin kultainen, olkoot!
Näitä väsäsin sitten reilu 100kpl. Karkit ajattelin laittaa suureen kulhoon pöydälle, josta vieraat saa karkin ruokailun yhteydessä napata. Ruoka kun meillä on noutopöydän muodossa. Vai olisiko parempi laittaa karkit jo valmiiksi jokaiselle paikalleen kattauksen yhteyteen...? Vieraita on nyt ilmottautunut vajaa 40. Ylimääräisiä karkkeja tein lähinnä lasten vuoksi, sitä koskaan tiedä montako karkkia lapset kulhosta nappaa :)

Perjantaina saatiin meidän juotavatkin. Pojat teki onnistuneen reissun ja ei ainakaan janon pitäisi häävieraita vaivata.
Sormukset vein viikolla kaiverrettaviksi ja kihlasormus rodinoitavaksi. Onpa orpo olo ilman sormusta!

2 kommenttia:

  1. Anteeks, että puutun, mutta eikö lapsille olisi parempi jotain pehmeempiä karkkeja? Noi on niin kovia, etten uskaltais omalle lapselle ees antaa tuollaista kun kumminkin nielasis kokonaisena...

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Eipä mitään. Meillä on tulossa pöytään myös vaahtokarkkeja, näille pienemmille juhlijoille. Häissä on myös sen verran isompiakin lapsia (5v-15v) joten heitä lähinnä tarkoitin :)

    VastaaPoista