torstai 19. heinäkuuta 2012

Aaton aatto

Ja kiirettä pitää. Koko ajan on tekemässä jotain eikä tekemiset lopu kesken. Tänä aamuna sain paikkakortteihin nimet printattua. Vielä ne pitäis loppuun asti askarrella.. Huoh. Nyt kyllä aamukahvi tauko. Onhan kello jo yli puolenpäivän kuitenkin.

Eilen illalla tein myöhään istumajärjestystä ja seinälle tulevaa istumajärjestyskarttaa. Kerranhan olin jo saanut istumajärjestyksen tehtyä, kun juhlapaikan vahtimestarin kanssa sumplittiin pöytien paikkoja.
Viime lauantaina vaksi soitti ja sanoi, että pöydät ei mahdukkaan niin kuin oltiin suunniteltu. Ei muuta kun uusiks koko homma.

Eiköhän kaikki saada kuitenkin tehdyksi ennen lauantaita. Huomenna edessä kauppakäynti, ikeassa pitää käydä, auto pitää koristella, ripsien pidennysten laitto. Juhlapaikan avaimet saadaan klo 16, siihen mennessä pitäisi olla edellä mainitut asiat hoidettuna. Ja alkaakin juhlapaikan koristelut, musiikkin sound check ja sen sellaset. Aamusta iltaan tekemistä.

Huomenna mun pikkuiset menee myös ensikertaa yökylään. Mummin luokse ja mummi hoitaa lapset lauantaina kirkkoon. Mikko menee bestmanille yöksi ja minä jään yksin kotiin. Aivan varmasti tulee uni silmään yksin ollessa.

No, kaiken tän keskellä oon saanut muutaman vaipankin tehtyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti