maanantai 16. huhtikuuta 2012

Siinäpä se.

Tuli niin DejaVu. Miten taas kävikin näin.
Kun sen positiivisen testin tekee, niin pitäisi olla ihan turpa kiinni. Taas kävi niin, kun vähän asiasta vihjailee niin keskenhän se menee. Nyt viikoilla 6+6.

Kolmannen keskenmenon jälkeen, kun sairaalalla kävin tarkastuksessa, minulle tarjottiin lääkäriaikaa. En sitä silloin tarpeelliseksi nähnyt, kun keskenmenojen välissä oli kuitenkin onnistuneet raskaudet.
(Km 05/08, Jimi 03/09, km 10/09, Jade 09/10, km 10/11, km 01/12, km 04/12)
Nyt viidennen keskenmenon jälkeen, soitin neuvolaan kysyäkseni tuosta lääkäriajasta. Kuinka sinne nyt pääsisin helpoiten? Lähetteellä tällä hetkellä, kun en paikan päällä ole potilaana.
Terveyskeskuksessamme on n. 7 viikon lääkäriaika jonot. Jep jep. 7 viikkoa odottaisin, että pääsisin käymään yleislääkärin luona, joka vain kirjoittaisi minulle lähetteen Jorviin tutkimuksiin. Taitaa jäädä lääkärit nyt sitten käymättä.
Jos vielä keskenmenon koen, menen suoraan keskenmenon turvin naistentautien päivystykseen ja pyydän sieltä suoraan lähetteen. Ei tarvitse jonotella ensiksi terveyskeskukseen...

Hieman sekava pätkä, mutta ehkä siitä jonkinlaisen kuvan saa?

Minulla oli tarkoituksena lähteä tässä välissä opiskelemaan. Nämä kesken menneet raskaudet on nyt saaneet meidät kuitenkin siihen päätökseen, että se kolmas lapsi ensin ja sitten lähden omaa uraa luomaan. Ei niin itsestään selvä asia olekkaan tämä lasten teko. Jos koulussa syksyllä olisin, varmaan se kolmannen lapsen kaipuu olisi niin suuri, että ei siihen opiskeluun pystyisi keskittymään. Nyt on vielä siis hyvä sauma yrittää lasta, kun ei ole mitään esteitäkään (juurikin opinnot loppu vaiheilla tms.)

Tosin vasta häiden jälkeen uutta yritystä. 3 kuukautta enää häihin, iik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti