torstai 19. huhtikuuta 2012

Shoppailut.

Pyörähdettiin tänään lasten kanssa pikaisesti tuossa meidän lähiostoskeskuksessa. Mulle oli tullut postiin paketti odottamaan. Ostin huuto.netin kautta uudet, käyttämättömät kengät hintaan 7e postikuluineen. No, pelkät postikulut oli olleet 7,20e.. Ei paha diili siis ;)

Ihanan väriset!
Ens kuussa on yhden kaverin tuparit jonne ajattelin mennä. Näistä kengistä lähtee siis tupari-illan vaatetus. Kuinka ihanaa se on näin hyvissä ajoin (ööh, kuukautta ennen) suunnitella, mihin aikoo pukeutuvansa. Huomaa ehkä, että viime kerrasta on jo aikaa.. Yli vuosi.

Lindexistä Jadelle ihana Marie-tunika. Oon nyt villiintyny näihin collegetunikoihin, joiden malli on tämä. Näitä lisää etsiskellen....

... Ja huuto.netistä löytyi Jadelle Minni Hiiri-tunika. Tämäkin siis collegetunika ja malli on kerrassaan ihana. Leggarit vaan kaveriks ja menoks!

Prismasta lapset sai valita itselleen kesäksi lippikset. Pysyy ainakin paremmin päässä, kun on mieleiset hatut.
Yllätys, että Jimi valitsi Cars-lippiksen. Kaikki on hänellä nyt niin Salama McQueeniä, ettei tosikaan. Posti toikin kuluneella viikolla Jimille Salama McQueen paidan ja salama pikkuauton. Ennestäänkin näitä jo löytyy, mutta voiko pienellä pojalla olla cars-tuotteita liikaa..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti