lauantai 28. huhtikuuta 2012

Lapsimessuilla

Tosissaan perjantaina siellä käytiin naamamme näyttämässä.
Kyllähän siellä aikaa sai kulumaan. Lapsetkin viihtyi hyvin. Heille oli suuri elämysmatka mennä junalla pasilaan, waauuu!!

Jimin lempparit oli paloauto, poliisiauto ja poliisimopo. Niitä jaksettiin ihailla.
Jade tykkäs selkeesti eniten Ellan & Aleksin esiintymisestä. Jade jopa meni lavan eteen näitä seuraamaan, vaikka Jaden luonne on muuten niin ujo ja arka. En ikinä olis uskonut, että niin reippaasti tyttö sinne muiden sekaan lähtisi. Jimi kun taas pysyi visusti rattaissa.Mukaan tarttui taas aika heikonlaisesti tuliaisia. Ei oikein taas mikään sykähdyttänyt. Odottelin niitä huikeita messutarjouksia, joita oli aika hintsusti. Lähes samanhintaisia tuotteita myytiin messuhinnoin, kuin mitä normaalipäivinä liikkeissä olisi. Jotain pientä kyllä tuli kotiin tuotua...


Tämä varmaan huikein messutarjous, joka silmiin osui. Ovh 29,90 ja messuhinta 15e. Jimi tykkää tästä ihan liikaakin, tälläkin hetkellä autolla leikkimässä. Auto on aika iso kokoinen ja asuntovaunusta irtoo katto, josta paljastuu kalustettu vaunu.

Jadelle lohtu-marakassit. Br-lelujen messukojusta ei löytynyt oikein tytölle mitään kivaa, mutta jotain Jadenkin oli käteen saatava kun Jimille tuo auto ostettiin.
Käytiin messujen jälkeen vielä kampin Br-lelu kaupassa, jos sieltä olisi Jadelle jonkin mieleisen lelun ostanut. Eipä vaan mitään löytynyt.

Me&i kojusta lapsille pilvipaidat. Tai Jadella on tunika ja Jimillä t-paita. T-paita 17e ja tunika 23e. Näissä oli pienet alennukset ovh:n nähden, mutta ei taas mitkään huimaavat.
Olenkohan ihan liian kriittinen vai mikä, kun tuntuu ettei mikään kelpaa. Jotenkin sitä vain odottaa, että messuilla tarjottaisiin tuotteista tyyliin -40% - -50% alennuksia. Voihan sitä arkipäivisin liikkeeseen kävellä ostaa tuote normaali hinnoin, niin miksi messuillakin näitä normaalihinnoin myydään?

Meikkivoiteet löytyi yläkerran outletexposta. Näitä olenkin kaivannut ja löytyi hintaan 10e/2kpl.
Kiinteyttävä meikkivoide.. Jaahas, saas nähdä kuinka iho tästä nuortuu käytön myötä.

Innolla odottelen muiden messupäivityksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti