keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

18.04.2012

Arvatkaas mikä tämä on?


Jep! Kimppuni mun.
Päätin tilata ulkomaalaisesta nettikaupasta valmiin kimpun silkkikukista. Aiemmin en aikeista uskaltanut postaa, sitä kun koskaan tiennyt miltä kukat olisi luonnossa näyttänyt. Kuvissa hyviltä, mutta joskus totuus voi olla toinen.
Onneksi tämän kohdalla ei niin ollut! Ja tuo on nyt se, mikä minulla tulee kädessäni olemaan kun astelemme alttarille. Miehen viehe meni vaihtoon. Ja itseasiassa sekin on jo postissa matkalla tänne päin, samanmoinen kalla kuin mitä kimpussani on. Bestmanille tulee samanlainen viehe. Niistä kuvaa jahka ovat kotiutuneet (siis vieheistä, ei sulhasesta ja bestmanista).

Ja mitä liljoihin tulee. Niitä kun tulee olemaan kimpussani, ajattelin myös ikuistaa jollain tapaa tämän liiton. Ei sillä, etteikö sitä nyt muistaisi aviossa olevan, mutta aattelin radikaalisti myös sen ihooni leimata.

Huono kuva, mutta ei ollut nyt parempaakaan.

1,5 viikon päästä tuo tatuoidaan pohkeeseeni. Liljojen terälehtien päät värjätään aniliininpunaisella. Koko kukkaa en kuitenkaan väritetyksi tahdo. Ja kuva on ihan itse piirtämäni.

Ps. Onko ketään menossa lapsimessuille? Me käytiin siellä viime vuonnakin, ja oli hieman pettymys.. Tai sitten odotin jotain huikeita messutarjouksia ja jouduin vain pettymään. No, eihän ne kuitenkaan mitkään alennusmyynnit olleet...
Tänä vuonna mietittiin mentäisiinkö vai ei. Jaden kummitäti tarjosi lippuja sinne, kun oli ne jostain saanut eikä hänellä käyttöä niille ollut, joten meidän ongelma ratkaistu. Onhan se sitten käytävä katsomassa, josko messut tänä vuonna tarjoaisi enemmän kuin viime vuonna.

Kurkkaa lapsimessuista enemmän tästä

4 kommenttia:

 1. Me tullaan messuille, tää on nyt neljäs vuosi putkeen! :) Moikataan jos tavataan :D

  (Meijji)

  VastaaPoista
 2. Kaunis tatuointi tulossa! :) Minulla on nilkassa ja selässä itsepiirtämäni kuvat ja tykkään kyllä. Vaikkei ne täydellisiä ole, niin ne kertovat tärkeää tarinaa juuri minulle. Eikä samanlaisia ole muilla :) Jtn samantapaista kukkakuvaa olen miettinyt tuonne olalle/selkään. Sillein jotenkin kivasti lepäämään selän puolelta olalle. Tosi vaikea selittää, mut suunnitelma on kyllä hieno :D Saapa vaan nähdä, et koska siihen olis varaa (kaikki rahat tulee tuhlattua lastenvaatteisiin ;)).

  VastaaPoista
 3. Me ollaan myös menossa messuttelemaan!! :)

  VastaaPoista
 4. ihania kukkia, mullakin oli kalloja :) sellanen käsivarrella pidettävä kimppu jossa oli kolme kallaa.

  VastaaPoista