perjantai 11. marraskuuta 2011

Kurkistus pukinkonttiin!

Hyvissä ajoin ennen joulua olen kaupoilla ollessani myös kiinnittänyt huomiota siihen, jos jokin oiva joululahja idea osuu vastaan. Näin on käynyt jo muutaman kerran ja pari pientä pakettia on jo kaapissa odottamassa jouluaattoa :)

Jade tykkää kokkailuleikeistä. Keittelee soppaa nukkevauvan lusikalla ja kattilaksi käy mikä vain astia. Sitten keitoksia tarjoillaan muille hyvin mielin. Niinpä Jadelle on tulossa muutama astiasetti joululahjaksi.

Jimillä on olemassa sellainen pieni piirustustaulu, ihan onnettoman kokoinen, mutta silti niin rakas! Jimi tykkää muutenkin piirtämisestä paljon ja osuipa kerran täydellinen lahja Jimille vastaan. Toy Story aiheinen 3D-piirustustaulu. Taustaan tulee erivärisiä valoja ja mukana on joitain malleja joista piirtää. Tämän avaamista mäkin odotan innolla!
Jadelle löytyi Ikean reissulta myös sopiva joululahja. Perässä vedettävä vaunu, jossa puisia rakennuspalikoita. Tämä tulee olemaan luultavasti hitti molempien keskuudessa, niin ahkerasti rakentelee dubloista "toomeja" (torneja) Jimin sanoin.
Viime jouluna Jimi sai keltaisen zhuzhu pets hamsterin. Siitä tykkäävät edelleen kovasti. Niinpä joulupukki ajatteli tuoda molemmille omat lisää, valkoinen ja ruskea.
Ja vielä Jimille varmasti se kaikkein mieleisin lahja, junarata. Jokaikinen kerta kun Jimiä hoidosta haen, on poika leikkimässä junaradalla. Sen parissa Jimi jaksaa touhuta ja keskittyä. Varmaan ainoa leikki jonka ääressä Jimi oikeasti keskittyy ja jaksaa viettää aikaa. Netistä selailin erivaihtoehtoja junaradoista, ja sopivan kuuloinen tarjous tulikin vastaa. 100-osainen junarata.
Isillekkin on jotain lahjoja, mutta ne jätettäköön julkaisematta vielä. Hän kun saattaa eksyä blogin pariin ja menisi yllätys pilalle :)

1 kommentti: