tiistai 8. marraskuuta 2011

Häitä.

8 kuukautta enää. Alkuperäisen suunnitelman mukaan häihin olis enää 5 kuukautta! Hui.
Häiden osalta meillä alkaa olee hommat aikalailla kunnossa. Kutsukortit pitää väkertää uusiksi, juurikin tuon vaihtuneen päivämäärän vuoksi. Sitä en ole vielä jaksanut alkaa edes miettimään, kun olin juuri saanut tehtyä niitä vajaa 50 kpl. Ei innosta ihan heti vielä aloittaa uutta kierrosta.
Eilen kaivelin vähän kaappiani ja koristukset taitaa olla jo kasassa. Paikka on siitä vaikea koristella, kun seiniin ei saa laittaa mitään. Koristukset jää näin ollen vain kattaukseen suurimmaksi osaksi. Eteisaulaan ja ulko-oville teemavärien mukainen koristus. Ja onneksi siellä saa polttaa tuikkuja.
Kyllä muuten harmittaa vietävästi, kun juhlapaikkaa käytiin katsomassa ja arvatkaa vaan oliko kamera mukana? No ei ollu ei.

Tässä huonoja kuvia koristuksista. Teemaväri ei taida jäädä arvoitukseksi.

Kaasojen mekot.

Valkoisia timantteja on n. 6000kpl. Vihreitä vähän vähemmän. Ruusun terälehtiä löytyy n. 2000. Riisipalloja 10kpl, näitä roikkumaan katosta mahdollisuuksien mukaan, tai minne ikinä keksiikään. Vihreästä nauhasta näihin saa ripustettua teemaväriä mukaan. 30kpl Just Married palloja. Taitaa ilmapallot jäädä lähinnä lasten leikkeihin. 4kpl murattiköynnöksiä. Näitä täytyy varmaankin ostaa vielä lisää. Alimman kuvan alareunassa näkyy vielä kattaukseen tulevia kaitaliinoja. Joku päivä pitääkin tehdä koekattaus ja näyttää teille muillekkin ajatustani siitä.


Tuikkukippoja 80kpl. Näihin ajattelin laittaa vihreää hiekkaa/timantteja pohjalle ja tuikku palamaan kattaukseen. Valkoisia pöytäliinoja on 14kpl ja harsoverhoja 4kpl. Tuolin päällisiä 50kpl. Vielä kun nuo kaikki vaan jaksaisi silittää. Kuvaan otettu suoraan ryppyisenä kaapista ;D

Vielä puuttuu morsiusparin shamppanja ämpäri. Se on vielä tuunauksen alla, joten en viitsinyt raakileesta kuvaa ottaa. Jahka sen valmiiksi saan, niin kuvailen jälkeenpäin :)

Mutta luulenpa että nämä koristukset riittää meille saada paikka juhlamme kuntoon. Mitään liikoja turhia ylimääräisiä ei viitsi ottaa, koska paikan ainoa miinus puoli on se, että paikalta pitää poistua klo 24 mennessä ja omat tavarat mukanaan. Seuraavana päivänä ei ole mahdollisuutta hakea tavaroitaan, joten kaiken joutuu siivoamaan illan aikana. Ja mitä vähemmän tavaraa kotiin vietäväksi, sen parempi. Ja juhlapaikalta kotiimme on matkaa reilu 10km, niin helpompaa olisi jos kaikki tavarat saa kerralla tungettua autoon, niin ei tarvitsisi yöllä montaa kertaa väliä ajaa. Itsehän en tietenkään sitä edes tee, mutta helpottaakseen kuskin nakkia niin tehkäämme kaikki helpolla minkä vain pystyy :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat kaasojen mekot ja nätit koristukset. Kyllä te noilla varmasti saatte juhlapaikan laitettua nätiksi! :)

    VastaaPoista
  2. ajattelin ilmottautua jo pikkuhiljaa lukijaksi :)

    Pitkään oon selaillu ja seurannut sun kirjotuksia, mutta en oo saanu aikaseksi kirjotettua mitään :)

    Mutta aivan Ihanat kaasojen mekot ja väri yhdistelmät tulossa häihin:)

    VastaaPoista