torstai 9. kesäkuuta 2011

Ja niin fiksut ideat.

On pitänyt vähän hiljasta täällä.
Viikonloppuna oli ne siskon häät, ja ihan kivasti ne menikin. Ruuan sain lämmitettyä ennen ruokailun aloittamista ja hyvältä se maistuikin! Olihan noissa järjestämistä, onneks seuraaviin juhliin on vielä hieman aikaa..

Sain tänään taas niin kuningas idean. Koska Jade siirtyy kohta puoliin istuimeen (tai no, joskus puolen vuoden päästä) niin ajattelin kokeilla verhoilla turvakaukaloa! Toi kaukalo on jo vähän vanha, joten Jaden jälkeen se olisi kuitenkin lentänyt kenties roskikseen. Sitä tuskin kukaan ostaakaan.. Ja nyt vielä vähemmän, kun menin vähän sörkkii sitä! :D Olis pitänyt vaan ne vanhat kankaat repiä saumat auki ja ommella kokonaan uudet. Kun että ajattelin fiksuna vaan päällystää vanhat tekstiilit. No rumahan siitä tuli. En saanut kokonaan kyllä valmiiksi, mutta näkee jo nyt, että ei siitä nättiä tule. Saa luvan mennä kyllä sen aikaa vielä ennenkun tosiaan siihen istuimeen Jade siirretään.

Jännästi kuva näyttää, että kangas olis tollanen sinapin vihreä-keltainen. Ihan kirkkaan keltainen se kyllä luonnossa on.
Jospa huomenna kerkeis jatkamaan, ei enää tänää jaksanut.

Oli lapsillakin kivat leikit tänään. Liimaili tarroja itseensä ja toisiinsa. Oli kiva kattoa vierestä kuinka ne osaa jo keskenään leikkiä. Nauraa yhdessä, touhuilee yhdessä. Huomaa jo, että niillä synkkaa hyvin. Joka on ihan hyvä, joutuuhan ne kuitenkin vielä vuosia toistensa seuraa kestämään.
Olishan asiat voinutpahemminkin olla, ettei tulis ollenkaan toimeen keskenään. Jimi osaa onneks olla epäitsekäs, vaikka onkin ennen Jaden tuloa luonnollisesti saanut aina kaiken itselleen. Ehkä oon onnistunut jossain, tai sitten Jimi on luonteeltaan vaan niin avulias & antelias. Ken tietää (mutta missä on ken?). Uskottelen ittelleni kuitenkin ensimmäistä vaihtoehtoa, saa mut paremmalle mielelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti