tiistai 14. kesäkuuta 2011

Hurahdus.

Näin siinä kävi taas, hurahdin kestovaippoihin.
Jimin aikaan käytin niitä ensimmäiset 5kk, sen jälkeen vähitellen vaan kertakäyttöset alkoi olee enempi käytössä.
Oon myyny jo kaikki Jimin aikaiset vaipat tarvikkeineen pois. Mut ei se haittaa, ne oli muutenkin s-m koon vaippoja, eikä tosiaan olis nyt mahtunut edes Jadelle. Se kun on niin pullukkareisinen ja Jimi oli taas niin hoikkareisinen. Nyt on sitten liuta uusia vaippoja ostettuna netistä lapsille, ja kovasti odottelen niiden saapumista postiin! Suurimman osan tilasin ulkomailta, joten pahimmassa tapauksessa joutuu kuukaudenkin venaamaan.. Pari tuli huutiksestakin, jos ne tulis hiukan nopeempaa :) Kymmenkunta vaippaa on jo ostettuna ja odotellaan. Muutamia vaippoja on vielä huudoissa niin huuto.netistä kuin ebayssakin. Saa nähdä mitkä niistä vielä itselleen saa.
Pakko listaa ne varmasti tulevat vaipat!


Tämä ihan uusi, käyttämätön vaippa. Näitä bongasin ebaystakin, mutta tuli ostettu huuto.netistä.




Yksi huuto sisälsi 10 kpl ylläolevia vaippoja. Värit tulee randomisti, mutta tuon näköisiä ne on. Lisäksi ostin vielä yksitellen vaaleanpunaisen, oranssin, violetin ja 2x tummanpunaisen vaipan. Näitä siis yhteensä 15 kpl.





Tälläiset olis siis jo matkalla tänne päin! Kaikkiin vaippoihin sisältyy mikrokuitu insertit. Inserttejä ostin myöskin vielä erikseen 15 kpl lisää.




22 vaippaa (+ vielä mahdolliset huudoissa olevat voittovaipat). Tarkotuksella halusin napillisia one sizejä, saa näillä vaipatettua molemmat. Jimi toivon mukaan kesän aikana luopuis vaipasta jo kokonaan, Jade saa jatkaa näillä sitten loppuun asti. Ja hintaa näille jo ostetuille vaipoille+inserteille tuli $88,91. Noin 70 €. Näillä on hyvä aloittaa.

1 kommentti:

  1. Meillä oli käytössä noita babylandeja eikä vaipan korkeus enää riittänyt reilu 1v:lle tytölle..

    VastaaPoista