tiistai 31. toukokuuta 2011

YH-viikot.

Nepä ne, alkoi taas.
Kolme viikkoa lasten kanssa keskenään. Tulee aika pitkät päivät. Tuleehan Mikko sentäs viikonloput kotiin, mutta seuraavat kolme arkiviikkoa on poissa. Lauantaina on ne siskon häät, eikä Mikolle, Jimille ja mulle oo vielä asuja. Perjantaina pitäis mennä koristelee juhlapaikkaa, joutuu Mikko varmaan lähtee shoppailee lasten kanssa vaatteet.. Vähän vois jännittää, mitä ne sieltä löytää..

Helteet alkaa taas, jes! Vois tehdä jonkinnäkösiä retkiä lasten kanssa. Äiti päivettää ihoa ja lapset kuluttaa energiaansa. Kuulostaa hyvältä!
Viikonloppuna käytiin rantakävelyllä, vaikka satoi. Sunnuntaina Jimi ei nukkunut päiväunia ja oli pakko lähtee ulos sen kanssa. Muuten Jimi olis pomppinu pitkin seiniä.

Kyllä taas huomaa, että Mikko nousee myös Jaden kanssa öisin. Nyt kun itse hoitaa kaikki heräämiset, ei sitä kerkee edes nukkua ollenkaan. 00.15 pääsin sänkyyn, 00.45 joutuikin jo taas ylös pomppaamaan. 1.30, 2.30, 3.00, 4.00, 4.30 ja 5 herättiinkin lopullisesti. Ja kyllä, kyllä väsyttää.
Vein Jimin päiväkotiin, Jade nukkuu parvekkeella ja itse yritin ottaa unta myös. En vaan osaa nukkua päiväunia, tai sen jälkeen kun yöunilta on herätty. Tää on mun oma kiroukseni joka on aina ollut. Menee vaan pyörimiseks koko homma. Sama on kyllä illallakin, kun on nukkumaan menossa. Sen tietää että ensimmäinen tunti on varattu pyörimiselle.
Kahvin voimalla taas eteenpäin, niinkuin ennenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti