maanantai 28. maaliskuuta 2011

Olipas joo.

Olipas taas päivä. Tunti sitten kotiuduttiin, ja vielä olis vaikka mitä tehtävää. Kuvaaja tulee huomenna, ja oon vielä vaiheessa Jaden hameen kanssa. Ikinä en mistään sitä valkoista hametta löytänyt, mutta keksin ratkaisun. Kävin eilen MLL:n lastentarvike kirppiksellä ja löysin sieltä kivan näköisen valkoisen t-paidan 0,30 eurolla. Helmasta aion ommella hameen. Kuvia tulee työn valmistuttua :)

Mikko hajotti läppärinsäkkin vahingossa, siitäkös myrtsi ilta :[
Jimin kanssa kävin kaupassa iltapäivällä, ja parkkihallissa joku *** peruutteli päälle. Ei siinä mitenkään onneks käyny, auton puskuri otti vähän osumaa ja siitäkös äitini (hänen auto kun oli) tykkäs. Juuri 2 viikkoa sitten sai auton huollosta kun siihen vaihdettiin uusi etupuskuri. Ystävällinen vanha mies tämä peruuttelija oli, ja yhteystietonsa jätti ja äitini kanssa sopivat asian. Oli kyllä ihmeellinen tapaus, ulos päin oltiin menossa ja yhtäkkiä mies pysähtyi ja alkoi pakittaa. Itsellä torvi soi mutta ei ollut vaikutusta asiaan..

Pari keväistä kuvaa olisin lapsista lisännyt, mutta kamera on jossain, enkä viitsi lähteä enää kolistelemaan tuonne kun pienokaiset nukkuvat. No, netistä kopioidut kuvat tehköön tästäkin postauksesta kuvallisen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti