tiistai 22. maaliskuuta 2011

22.3.2011

Tänään äidin rakas pieni poikani täyttää sitten vuosia!
Sen kunniaks lähdettiin aamulla käymään synttärikahvilla isossa omenassa. Jimi sai donitsin ja vettä. Ei se muuta suostukkaan juomaan kun vettä, joten sitä oli juhlajuomanakin :D
Prismasta sai valita mieleisensä lelun, ja mikäs muukaan se olisi voinut ollakkaan kun poliisi auto. Poliisi-, ambulanssi- ja paloautot on ihan ykkösiä. Niitä löytyy sängystäkin unikavereina.


Mölyäkin tosta lähtee, saas nähdä millon siitä sitten patterit lähtee... :D


Eilen varmistui Jimille päiväkotipaikkakin. Haettiin osapäivästä paikkaa vuodeksi, kun Mikko lähtee Lappeenrantaan 1.8. vuodeksi opiskelemaan. Pari kertaa viikossa muutaman tunnin ajan vien Jimin leikkimään muiden kanssa, tekee ihan hyvää molemmille meille. Haettiin tohon tiettyyn päiväkotiin, josta meiltä on sinne matkaa n. 50 metriä. Ellei siitä olis paikkaa saatu, oltais jätetty koko päiväkotijuttu väliin. En olis alkanut muutaman tunnin takia sitten pukemaan molempia, reissaamaan pidempää päiväkoti välimatkaa kävellen/bussilla, ehtii käydä kotona kääntymässä kun pitäis jo poikaa sitten lähteä hakemaan kotiin.
Löyty prismasta välikausiasuun sopivat kumpparitkin, päiväkotiin kuitenkin sellaiset tarvitsee.

Vihreetä kun löytyy asustakin, niin olihan noi sitten mukaan otettava.Ja sitten, salaisuudet julki! Kävin ostaa lapsille kuvausasutkin. Tänää tulee toimittaja iltapäivällä haastattelemaan meitä vauva-lehteen. Kuvaus ens viikolla, ja halusin ipanoille jotain samantyylistä vaatetusta.
Jaden hametta vajaaks jäi, tosi kummaa ettei mistään kaupoista missä kävin (H&M, Lindex, KappAhl, Prisma) löytynyt ihan perus valkoista hametta. Jos kerkeis netistä vielä etsiskellä ennen ens viikkoa..

Punainen yläosa molemmille, Jimille valkoiset housut ja Jadelle metsästän valkoisen hameen & legginssit/sukkahousut.


Siellä kaupoilla kun nyt tuli pyörittyä, ostin Lindexiltä Jimille parit perus collegehousut lisää, sitä päiväkotia ajatellen. Ja kun siellä on ota 3 maksa 2, otin kolmanneksi tuotteeksi Jadelle bodyn.
Tällästä tänään! Alkaa kahvikupin pohja taas paistaa ja se tarkoittaa että pitää mennä laittaa tätä pommin räjähtänyttä paikkaa kuntoon ennen kun se toimittaja tulee. Sais vielä slaagin jos näkis missä kunnossa tää kämppä tällä hetkellä on.. :D

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa, että teistä tehdään juttu Vauva-lehteen, odotan innolla! Millainen juttu tulossa, saatko sitä kertoa? :)

    ja Paljon Onnea Päivänsankarille! ♥

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon päivänsankarille!!

    VastaaPoista