torstai 23. toukokuuta 2013

Vauva 1kk!


Eilen tuli kuluneeksi kuukausi vauvan syntymästä. Nopein kuukausi, mitä taas mies(nais)muistiin on ollut. Ihana kuukausi kylläkin, ei voi muuta väittää.
Vauva edelleen on niin perusvauva kun vaan olla voi. Syö ja nukkuu. Valveilla olotunteja vuorokauteen on ehkä sen 2-4h. Ja nekin ajat vauva on niiiin tyytyväinen.
Sylissähän tuo tykkää paljon olla, mutta kukapa vauva ei tykkäisi. Se on hetkittäin hieman haasteellista, jos on ilta jolloin olen yksin lasten kanssa ja pitäisi hoitaa iltapesut ja -palat ja muut.. Hyvin kuitenkin selvitty tähän asti. Ja noita yksinhoidettavia iltoja kuitenkin on, Mikon harrastuksien vuoksi.

Vauva vilautteli tänään hymyjäkin monta. Pitkään Mikon kanssa mietittiin, että hymyileekö se oikeesti mulle vai onko vaan jotain vatsankiertoa. Mutta kyllä se taisi hymyillä, kun hymy raukesi aina kun oli vauvan kanssa katsekontakti ja jotain siinä höpöttelin.


Haettiin tänää postista se saumurikin! Ai että!
Ja pitihän tässä iltasella sitä pikaiseen testata.. Jadelle syntyi sitten pikkarit.


Eurokankaassa käväisin tänään nopeasti ja postista tuli muutama kangas.. Kohta niitä on taas sen verran, ettei riitä tila säilyttämäänkään.
Meillä on säilytystilat niin kortilla, että mun kankaille on käytössä vain yksi hyllylevy. Se ei riitä!Ensi yönä (24.-25.5) olisi vielä luvassa kankaiden yö. Eri yrittäjät laittelevat yön aikana tarjouksia verkkokauppoihinsa, erilaisia arvontoja ja kisoja ym.. Ja tätä iloa kestää vain sen 21-09. Kuinkahan vaan sitä jaksaa valvoa, harmittais jos missais hyvät kangasalet! Vaikkakin tota tilaa ei tosiaan ole.
Pitäisi jonkinlainen ompelushuone saada. Pakko muuttaa siis viisiöön. Tällä hetkellä koneet on keittiössä ruokapöydällä. Mutta mihkäs ne sitten tunkee, kun vauvakin tarvitsee oman paikan pöydästä. Nyt ne vielä jotenkin passaa olla siellä, kun kuuden hengen pöytä ja ruokailijoita vain neljä.


Ja tuolla ikkunan ja ruokapöydän välisessä tilassa on pari pahvilaatikkoa, jossa säilytän lisää kankaita, kaavoja, pienet ompelusälät ym.. Helposti napattavissa lattialta, mutta ruman näköisesti esillä. Keittiössä.
(PS. Edelleen on jouluverhokappa ikkunassa, älkää antako sen häiritä. Kohta se joulu on kuitenkin taas.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti