lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukuu.

Starttasi viimein.
Sen kunniaks kurkkasin pukinkonttiin, kun Mikko lähti Jimin kanssa kauppaan ja Jade nukkui päiväunia.
Aika tylsän näköinen pussukka tänä vuonna, mun mielestä.. Ja Jadelta puuttuu vielä monta pakettiakin, en vaan oikein keksi mitä ostaisi.

Tällä hetkellä Jadelle on tiedossa Pet shop paketti, Nalle Puh palapeli ja tollanen hmm.. Vauva figuurit.
Tähän lisäksi pitäisi ostaa vielä kenties jonkinlainen prinsessamekko hörhellys asusteineen tietenkin. Ja jos jonkun itkevän vauvan. Vauvoja Jade hoiteleekin paljon, ja ainahan yksi vauva tänne lisää mahtuu.

Jimille on tiedossa Bayblade, kauko-ohjattava lava-auto, kauko-ohjattava maasturiauto, 3kpl sormiskeittejä, Cars palikka palapeli ja Salama Mcqueen auto lähettimellä. Kun tuota nyssäkkää tyhjentelin leluista, niin pitää kyllä sanoa, ettei mitään tietoa mistä tuo Cars palikka palapeli ja kauko-ohjattava lava-auto on tulleet. Ne ei olleet edes minkäänlaisessa paketissa.. Pitääkin kysyä Mikolta, jospa hän tietäisi asiasta enemmän. En yhtään ihmettelisi vaikka nuo olisi anopilta tulleet joululahjat. Hän kun usein ostaa lahjat kirppareilta ym.. Ei nuo kyllä käytetyn näköiset olleet, mutta mistä sitä tietää.

Jimille on myös tämä FC Barcelonan asu. Mistä lie Jimi vaikutteita saanut, että kyseisestä joukkueesta tykkää...

Yhteiseksi joululahjaksi lapset saavat tämän ikean puisen leikkikeittiön. Jade harrastaa paljon kokkailuja ja teekutsuja, varmasti tulee keittiö tarpeeseen.

Jaden oman muutaman lahjan lisäksi, ostetaan lapsille vielä yhteiseksi lego dublo palikoita. Ne ovat ikisuosikkeja ja kestäviäkin. Peruspalikoita lisää ja jos jonkinlaisen eläintarhan/maatilan ostaisi..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti