torstai 30. elokuuta 2012

Elokuun viimeisiä.

Niitä viedään. Onko se jo syksy virallisesti?

Hieman on hiljaista blogin puolella pidellyt. Mulla ei vaan yksinkertaisesti ole ollut mitään aiheita, mistä kirjoittaa.
Lapset aloitti kuun alussa päiväkodin. Hirmuisesti on nuorempikin siellä tykännyt olla, vaikka alkuun pelkäsinkin jotain ihan muuta. Tyttö kun on ollut niin mammantyttö, eikä vieraiden aikuisten hoito ole tullut kuuloonkaan. Lapsen mielestä.
On kuitenkin ihan mielissään päiväkotiin menosta, nukkuu päiväunetkin hyvin siellä ja on nukahtanutkin todella helposti. Vaikka huoneessa nukkuu muutama muukin lapsi. Hyvähän se vain on. Tietää itsekkin, että lapset on hyvässä hoidossa ja vieläpä viihtyvätkin siellä.

Töitä olen tässä nyt hakenut ja hakenut. 10.9. minulla on työhaastattelu, jonne pyydettiin ottaa mukaan verokortti ja rikostaustaote. Tulkitaanko tämä nyt sitten niin, että minut jopa palkattaisiin? :)
Joten mitä tuossa haastattelussa tapahtuukaan, sen näemme sitten.

Lauantaina meillä myös juhlitaan. Jade 2 vuotta! Kesän aikana on tyttö ottanut huiman spurtin puheen kehityksen kanssa. Ensimmäiset tarkoittavat sanat tytöltä tuli 1,5v iässä. Nyt tyttö on jo parin kuukauden ajan puhunut. Ja puhuu ihan neljän sanan lauseita. Muutamassa kuukaudessa puhe kehittyi parista sanasta lauseisiin. Jimi kun taas alkoi puhumaan vasta siinä 2,5v:n iässä, jotenkuten.

Lopetetaan kuviin jälleen. Yritän taas päivitellä blogia hieman useammin. Kenties tässä pian on tulossa syksyinen arvonta... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti