maanantai 18. huhtikuuta 2011

ShopBailut.

Väriä väriä!
Neljä ylintä kotiutui meille lapsimessuilta, alin prismasta kotimatkalla. Oli vaan niin kivan näköinen setti ettei pystynyt vastustaa.
Mikko asetti mulle ehdot lastenvaatteisiin liittyen. Jouduin kaivaa kaapeista sellaiset vaatteet, joita ei ole käytetty kun kerran tai ei ollenkaan, ja myyn ne pois jotta saan ostaa lisää. Ohops, melkonen kasa niitä tulikin.... Alkaa tilanpuute tulemaan vastaan, joten ihan hyvän ratkaisun Mikko asetti.
Ei taas pojalle löydy mitään mun mieleistä, värikästä vaatetta.. Harmittaa kovin, kun aina Jadelle tulee ostettua enempi kun Jimille.. Messuilla tosin oli esillä Me&I uusimpia ja siellä olikin paljon ihanaa! Joutuu luultavasti sieltä Jimille tilailla, väriä poikien tyyliin!


Hyvin jaksoi lapset istua rattaissa ihmettelemässä messuja. Kotoa lähdettiin jo kymmenen aikaan, ja kotiin tultiin ilta kuudelta. Pitkä päivä oli takana, illalla uni maittoikin hyvin. Kävipä siinä kyllä niin, että itse menin jo kahdeksan aikaan nukkumaan ja Mikko hoiti lapset sänkyihin. Ei itse vaan pystynyt enää valvomaan. No, välillä näinkin :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti