maanantai 11. huhtikuuta 2011

Kengistys!

Alkaa olee kenkäpuolikin jo pikkuhiljaa paketissa.
Jadelle ei nyt kummosempia kenkiä tarvitsekkaan, hän kun hyvällä tuurilla konttaa kesällä, joten kengiksi valitsin mahdollisimman mukavat, helppohoitoiset kengät. Tai no, jonkinsortin tossuthan nuo on.

Kevyet, hyvin pysyy jalassa, ja likaantuessaan voi nakata pesukoneeseen. Täydelliset siis maassa möyryävälle vauvalle.


Jimille tarvitsee kenkiä jo useammat. Näille märkä keleille on kumisaappaat, kun maa alkaa olee jo kuivempaa, kaivetaan kaapista nämä ihanuudet.

Klassinen malli. Päällinen nahkaa. Säädettävä tarrasuljenta. Kangasvuori. Kevyesti topattu reuna, läppä ja kantakuppi. Läppä on
rei’itetty hengittäväksi. Irrotettava, pehmustettu, kangaspäällysteinen sisäpohja, joka hylkii kosteutta. Jälkiä jättämätön kumiulkopohja.
Itselläni kenkiä on jo aivan liikaa, voiko kenkiä olla koskaan liikaa?. Tuli silti tilauksen mukana itsellenikin otettua yhdet uutukaiset.


Takkia en omista lainkaan, ja nyt ilmojen lämmettyä olenkin kulkenut miehen hupparissa. Vihdoin ja viimein löysin itselleni sen mukavan takin, eikä hintakaan päätä huimannut. Alennuksessa 19 euroa.
Ehkä me näillä pärjätään taas hetki. Jimille pitäis vielä sandaalit metsästää ja isi haluaa uudet pumat kans. Jos etsis samanlaiset isille kun pojallakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti