maanantai 4. huhtikuuta 2011

pilleet & pipo.

Tulipa ne poikasen 2-vuotis synttäritkin viikonloppuna vietettyä. Kuvia olisi enemmänkin, mutta niissä esiintyy muitakin, joten en julkisesti näytille voi laittaa.
Juhlapäivän aamu meni suoraan sanottuna ihan p*****lleen, Jimin osalta. Koko aamu oli yhtä raivoa ja huutoa, mikään ei ollut hyvin ja kaikki vaan kiukutti. Jimi ei ollut nukkunu tarpeeksi, ja se kostautuu sit aamulla/päivällä. On alkanu illalla nukkumaanmenot venymään ja käymään "tappeluksi". Toivottavasti menee pian ohitse, ei tällästä jaksa kohta poika eikä äitikään. Päiväunillekkaan ei suostunut käymään, oli yliväsynyt ja ihan liiiiiian ylikierroksilla. Normaalisti käydään 11.30 päiväunille, vaikka väsymystä oli, nukahti toinen vasta klo 13.30.. Siihen aikaan ei enää edes kauaa kehtaa antaa nukkuakkaan, jotta ilta ei menisi ihan plörinäksi.
No, siitäkin aamusta kuitenkin selvittiin kunnialla :)

Ei pikku juhlija oikeen ymmärtänyt mistä tässä oikein oli kyse. Kivaa ainakin oli, herkkuja sai mahan täydeltä ja uusia leluja! Ja kyllä meillä 2-vuotias sai omissa syntymäpäiväjuhlissaan syödä juuri sitä, mitä muutkin, mitä tarjolla oli. Tämä on se päivä, jolloin ei vahdita niin tarkkaan mitä toinen saa suuhunsa laittaa.

Illalla oli kämppäkin kyllä niin juhlitun näköinen, se siitä siivous urakasta sitten!


Ja toiseen aiheeseen, Jadelle pipo!
Jadella on välikausi pukunaan reiman vaaleanpunainen-harmaa kaksiosainen asu. Vaaleanpunaiset kevät rukkaset jo löysinkin, ja nyt sain vihdoin ja viimein tehtyä siihen sopivan piponkin. Ajatuksessa tämä pipo on ollut jo kauan, mutta aikaiseksi sen sain vasta nyt. Vaikka eihän senkään tekemiseen aikaa edes juurikaan mennyt..

Jimin möhköfanttia ei pipo juuri imarrellut, jos yrittäisi saada parempaa kuvaa huomenna pipo vauvan päässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti