maanantai 16. joulukuuta 2013

Par Paitaa.

Ja ihan vaan itselleni.
Kivaa vaihteluompelusta vaippojen ja lastenvaatteiden rinnalla. Nyt alkaa olla se oman kropan kaavakin muokkaantunut. Kyllähän se vaati hommaa ja koe ompeluksia monta, mutta vaivan arvoinen!

Puuvilla trikoosta alaspäin levenevä tunika. Kangasta ei pituudelta riittänyt ihan täysmittaisiin hihoihin, joutu loppupätkän korvata resorilla. Ihan kivasti toimii trikootunikassakin massiiviset hihat.

Tässä se kangas, joka aikanaan mut innostikin ompelemaan itselleni. Kun kankaan näin, tiesin heti, että siitä tulee mulle hupparimainen paita. Suin päin en todellakaan uskaltanut kangasta lähtee leikkelee, siksi kaavakokeiluja ja testailuja tuli tehtyä monta. Onneksi! Niistä ihan ekoista paita ompeluksista kun ei tullut mitään...
Helma tässä suorempi kuin trikootunikassa. Hihoissa myös pidemmät resorit ja iiiihana jättikaulus! Tässäkin kauluksen saa avattua neppareilla. Kaulus siis sama kuin aiemmin nähdyssä tunikassa (Tämä tunika). Tässä käytetty vaahterasade joustofrotee on vain jämäkämpää kun aiemmin käyttämäni kangas, joten kaulus pysyy nätisti pystyssä juuri niinkuin pitääkin.

On sitä tullut ommeltua paljonpaljon muutakin. Jadenalla vaippatehdas ihan täysiä käynnissä vielä jouluun asti ja postipojan mukaan lähtee päivittäin paketteja kuljetettavaksi.
Lähipiiri saa tänä jouluna myös paljon pehmeitä paketteja joulupukilta. Työntäytteisiä päiviä siis.

Ihanaa joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti