lauantai 7. joulukuuta 2013

Ajankohtaista! 7.12.

Pientä uutiskirjettä Jadenalta tähän väliin.

Jadena alkoi virallisesti pyöriä heinäkuussa 2013. Nämä loppuvuoden viisi kuukautta on ollut ihan huikeita! Ihania vaippoja, ihania asiakkaita, ihanaa hommaa!
Suurin kiitos kuuluu siis teille, vaippapeppujen äideille ja blogin lukijoille. Ilman teitä ei Jadenalla olisi ollut näin lennokasta alkua kuin mitä se nyt oli.

Ja sitten niihin tulevaisuuden uutisiin.
Verkkokaupan varasto ei nyt täydenny ennen ensi vuoden alkupuolta. Varastoa tyhjennetään tehokkaasti, jotta saamme tilaa uusille jutuille. Uusia kuoseja on siis odotettavissa silloin vasta.
Myös alvababyjen jälleenmyynti lopetetaan kokonaan ja loppuvarasto on nyt -25%. (8,00e -> 6,00e).

1.1.2014 tulee myös uusi hinnasto. Ystävämme Itella nostaa omia hintojaan, joten toimituskulut nousevat kirjelähetyksissä. 2,00e toimitus -> 2,50e. Tähän mahtuu kaikki alle 250g lähetykset. 1-3 taskuvaippaa, 1-2 tuplis imua yms.. 4,00e toimitus -> 4,50e. Tämä sitten yli 250g kirjelähetyksille.
Pakettilähetyksissä emme jatkossa enää Itellaa tue, vaan siirrymme SmartPost lähetyksiin. Jatkossa kaikki isommat lähetykset ovat max 6,90e. SmartPostin kampanja-aikoina noudatamme kampanja hinnastoa.
Yritämme saada verkkokauppaan toimivaksi myös postikulujen automaattisen näyttämisen tilauksen yhteydessä. Tämäkin työn alla siis :)

Myös vaippahinnasto kokee pientä muutosta. 1e/taskuvaippa, 1,5e/univaippa/aio. Muut tuotehinnat pysyvät ennallaan.

Oikein lämmintä joulun odotusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti