torstai 2. helmikuuta 2012

Uusi sivu

Näin ne asiat vaan hetkessä muuttuvat.
Jadelle on laitettu päiväkotihakemus ja sieltä on soitettukkin jo, että heti kun vaan työllistyn niin uutta puhelua sinnepäin ja likka hoitoon. Vielä en siis ole laittanut, kun ollut tosiaan työnhakijana ja kotihoidontuki pyörii, enkä sitä katkaise ennenkuin vasta hoidolle on todellinen tarve.

Oppisopimuspaikkoja olen kysellyt yksityisistä päiväkodeista. Kiinnostaisi niin hirveesti opiskella lähihoitajan perustutkinto ja siitä edetä lasten ja nuorten -puolelle ja jonkinlaiseen perhetyön pariin.
On noita työhakemuksia tullut laiteltua muuallekkin. Maanantaina ensimmäinen työhaastattelu. No, paikka on vähän sellanen, että jos palkkaus on kunnossa niin kai sitä hetkeksi sitä hommaa voi mennä tekemään. Tietty heti vaan jos oppisopimuspaikan jostain saan, niin sinne ampaisen. Väliaikaiseksi ratkaisuksi jokin muukin työ käy. Kunhan vain palkkaa jää käteen enemmän kun tukia :p

Oppisopimuspaikkoja on aika kiven alla, mitä netistä lukenut.. Luulen, että minulla on hyvä sauma päästä vanhaan työpaikkaan opiskelijaksi. Aiemminkin siellä on ollut oppareita, mutta vain yksi kerrallaan. Toivottavasti tällä hetkellä ei olisi niin voisivat mut sinne palkata.
Elämme jännittäviä aikoja ja käyn koko ajan sähköpostia kurkkimassa joskos jostain suunnalta kuulis jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti