lauantai 11. helmikuuta 2012

Hääinspiraatio.

Voi että!
Aiemmin jo luulin, että koko juhlat pitää perua. Mutta ei! Homma saatiin hoidetuksi niin, että häille on vielä tilaa =) Onneksi. Olisin varmaan joutunu tappaa itteni ellei häitä olisi voitukkaan järjestää. Ja vielä kun syy ei ollut missään muodossa meidän. Onneksi kuitenkin asiat saatiin järjestettyä.
Ja tän ilouutisen myötä mua on purassut nyt sellanen hääkärpänen!
Viime yönäkin tuli valvotuks liikaa kun piti miettiä ja suunnitella ja surffailla..

Kaikki alkaa olla kyllä selvillä. Mikon puvun viimeistelyt ens viikolla. Siitä sitten kuvaa jos se on täydellinen. Mun hääpuku on jo kaapissa odottamassa, mutta on tullu vähän selailtua uuttakin... En tiedä oikein. Ehkä haluisin sittenkin toisenlaisen. Ja on jo kiikarissa yks... Ei olis pitäny alkaa niitä mekkoja selailee! Ei olis tullu tällästä kiusallista tilannetta. Laitoin kyselyä kyllä yhdestä puvusta mitä kustantais omilla mitoilla teetettynä.

Se vaan vei mun sydämen. Ei voi mitään.

Kampauksia pitäis vielä miettiä. Jotenkin ton mallin päällä puku näyttää hyvältä hiukset auki. Mutta onko hiusten auki jättäminen tarpeeks juhlavaa? Onko hääkampauksen pakko olla jokin nutturan tyylinen?
Mulla on tiara aikeissa päähän laittaa. Sekin sopis vaikka hiukset olis auki.. En tiedä, pitää tätä asiaa pohtia (ens yönä?) enemmän.
Tällänen pikapostaus. Me lähdetään nyt kattelee SORMUKSIA! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti