maanantai 22. elokuuta 2011

Kaksi takana, monta edessä..

Niin.
Kaksi viikkoa jo takana, kolmas alkanut ja 14 vielä edessä. Sitten saan mun mieheni takaisin kotiin, jokaikiseksi yöksi! Tietenkin sieltä koulusta on viikonloput vapaata ja silloin Mikko tulee tänne. Tosi nopeesti se aika vaan hurahtaa, kun perjantai-iltana vasta tulee, lauantai päivä menee kuin siivillä ja sunnuntaina hän taas lähteekin.
Jouluun asti kun jaksaa, niin ollaan jo puolessa välissä. Sillä nythän tämä ensimmäinen koulutusjakso kestää tän 4kk. Sitten ollaan hetki kotona ja lähdetään taas ens vuonna toiseksi neljäksi kuukaudeksi opiskelemaan.
Senpä jälkeen onkin tarvittavat kurssit käyty, ja ehkä voidaankin odottaa arvonimen ylennystä...?

Tänään alkoi muuten GoFatGo-haaste. Minä tosin puusilmänä en ollut viikonlopun aikana katsonut sivuille ilmestynyttä ruokavaliota, enkä näin ollen käynyt hankkimassa tarvittavia aineksia. Tänään korjasin asian, ja aloitan huomenna tuon orjallisen listan noudattamisen. Toivon mukaan tästä saisi suurta motivaatiota painonpudotukseen. Sitä pudotettavaa kun riittää.. Ja aikaakin on enää alle vuosi! Jos en saa vähintään 20 kiloa pudotettua, en suostu astelemaan alttarille. En halua olla tän näköinen omissa häissäni, kun tiedän, että voin olla paremmankin näköinen. Ja toisekseen, mulla on se hääpukukin jo kaapissa odottamassa ja kauhukseni se ei mene enää kiinni! Isompaa mekkoa en aio hankkia, pienemmän tietty voin. Joten se on nyt tai ei koskaan. Ja valitsen sen nyt.


Naapurissa palo asuntokin perjantaina. Iltalehden mukaan henkilövahingoilta vältyttiin. Asunto paloi remontoitavaan kuntoon. Poliisi tutkii syttymissyytä, jota ei varmasti enää tulla julkisesti kuulemaan. En kestä näitä juttuja, kun naapurissa tapahtuu ja silmä kovana tiirailee ikkunasta, mutta koskaan ei tiedä mitä on tapahtunut!
Näin kävi myös 23.3.2011. Hirvee härdelli samaisen talon pihalla, oli medihelitkin käymässä. Missään ei vaan koskaan uutisoitu mitä tapahtui, mutta viikko-kaksi viikkoa sen jälkeen oli pihan salossa lippu puolitangossa. Enkä varmaan ikinä tule kuulemaan mitä tapahtui! Ei näin voi jättää uteliasta epätietoisuuteen.


1 kommentti: