tiistai 16. elokuuta 2011

Hiii-op!

Ohops, onpas taas vierähtänyt hetki sitten viimeisen..
Niin se Mikkokin lähti sinne muille maille, toista viikkoa jo. Onhan se varsinkin iltaisin hieman outoa. Olla ihan yksin, täydessä hiljaisuudessa..
Tosin aika nopeesti noi lapset rikkookin sen illan hiljaisuuden, tai no Jade. Sitä on taas riivannut joku öisin, ja on herännyt tunnin välein huutamaan. Sopivasti aloitti sen viime viikolla, kun Mikko on poissa ja saan yksinäni hoidella yöt ja aamut ja illat. On vähän väsyttänyt. Ei Jade oo päivisinkää mitenkään kehuttavasti nukkunut, normaalia vähemmän. Hampaitakaan ei ole.. Tiedä sitten, toivon vaan, että menis yhtä nopeasti ohi kun alkoikin.

Ja jauuu, sain gracon tuplat myytyä =) Kerkesi olee päivän huutonetissä, aloitushinnalla 220e. Sain sähköpostia, josko sulkisin kohteen aiemmin (ei ollut huutoja kuitenkaan tullut), ja myisin 250e. Sovittu!
No niin ja sittenpä tämän ostajan mies soittelikin mulle ja kyseli noutoajan kohtaa. Sovittiin se ja päätteeksi vielä puheli, että voisinko mitenkään myydä niitä rattaita 220e, kun he olivat jossain bonganneet samat rattaat siihen hintaan, mutta ne on väärän väriset heille. Kraah. Menin sitten sanomaan juu. Oon niin huono sanoo ei. Vaikka ei se 30e tiputus nytten maailmaa kaada, mutta silti.. Kun se oli nimenomaan se aloitushinta siellä. Ja ton värisiä ei taideta enää edes myydä, joten on on ollut aika etsittyä tavaraakin. No eipä voi mitään,

Mutta jotta ei ihan ratasvaje käy, niin kotiutu meille uudetkin. Tai no vanhat uudet. Mitkään rattaat ei vaan voita kunnon vanhojen rattaiden runkoa. Lähinnä sitä jousitusta. Jadelle oli makuuvaunuina ne 80-luvun emmaljungat, ja tykkäsin niiiiin kovasti niistä. Niistä jousituksista ja siitä keveydestä.
Löysin nyt briot, joiden runko on vanhan mallinen ilmakumipyörillä. Värinä vaan on se perus tummansininen joka ei oo ihan se lemppariväri mulle, mutta menettelee. Kunhan kuitenkin pääsee läpi talven työntelee niitä keveyksiä! Kuvia niistä laittelen myöhemmin, en tiedä miksi tämä ei suostu taaskaan kuvia lisäilemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti